PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Jako sam emotivna i nemirna u životu. Djevojka koja je 100 posto posvećena poslu i svom partneru. Mogu se usporediti sa simpatičnom kućnom mačkom – volim naklonost, ljubav i udobnost i to uvijek pokušavam stvoriti na sve moguće načine. Nastojim otkriti nove dojmove i emocije za sebe i za svoje bliske ljude, jer je svijet toliko raznolik, a ja želim osjetiti i doživjeti njegove nove aspekte. Općenito, smatram da se ne isplati obraćati puno pažnje na dob čovjeka, jer nas određuju samo iskustvo, mudrost i razvoj uma.Ako volite mudre žene – dobrodošli na moj profil! Volim čitati knjige i također imam puno iskustva u životu u vezi.. Međutim, oni su bili neuspješni pa na ovoj web stranici za upoznavanje želim pronaći svoju ozbiljnu vezu. Volim putovati, naučiti nešto novo za sebe i otkrivati ​​nove vrhove.

INTERESI
Od djetinjstva volim knjige i aktivnosti na otvorenom. Ples, trčanje, pjevanje, glazba, vožnja bicikla – privlači me sve što se tiče kretanja i razvoja. Ali uvijek volim isprobati nešto novo za blistave emocije 🙂 Također sam jako ovisna o svom poslu, koji u potpunosti shvaća moju ljubav prema svemu novom – putovanja vam omogućuju da gledate na svijet puno šire.Kao aktivna i obrazovana gospođa, zanima me mnogo toga: psihologija, povijest, umjetnost i književnost. Imam mnogo različitih hobija koji čine svaki trenutak mog života ispunjenim srećom. Što se tiče mojih glavnih interesa, volim posjećivati ​​umjetničke galerije i kazališta. Volim gledati filmove različitih žanrova: romantične i povijesne romane i komedije. Osim posla, dobro kuham i šivam. Imam jako dobru maštu, pa bih je u budućnosti volio iskoristiti za stvaranje vlastite prve knjige. Ovo je moj san.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Smatram da je za vezu važan sklad oba partnera. Stoga mi se čini da bi moj muškarac trebao biti razuman i otvoren za sve novo sa mnom – avanturu, ljubav, dojmove. Vjerujem da mu psihički mogu parirati i da će mi postati najvažniji poticaj i uzor.Želim biti s muškarcem koji se neće igrati s osjećajima. Pošten, pristojan, pametan – sve je o mom budućem mužu. Moj cilj je ozbiljna veza, pa za to želim pronaći ozbiljnog muškarca. Na ovoj internetskoj stranici za upoznavanje sigurno ću upoznati svoju ljubav, muškarca koji će dijeliti moje interese i podržavati me. Netko tko želi osvojiti moje srce

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments