BOSILJKA”IMAM 39 GODINA I USAMLJENA SAM ZELIM DRUZENJE JAVITE SE”

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ponudit ću ti da me sam okarakterišeš, nakon što popričamo i ti me bolje upoznaš! ali znam da je teško i želiš me upoznati upravo sada – čitajući moj profil – zato ću ti malo pomoći)) ali kao što znaš svaka djevojka ima zagonetku, a ja više volim ovu zagonetku da je sama riješim! Ja sam jednostavna djevojka otvorenog srca, moje srce je otvoreno za ljubav, dobrotu i iskrenost! Mislim da me ove osobine mogu dobro okarakterizirati)Vrlo sam društvena osoba, volim provoditi vrijeme izvan kuće, raditi u uredu s kolegama, sastati se s obitelji i prijateljima na večeri, dugo razgovarati i smijati se, ići u kazalište i na koncerte.

INTERESI
Čitam knjige, gledam filmove, učim strane jezike, provodim vrijeme sa svojom obitelji. Volim ručni rad i sport,Smatram da svaka žena treba biti lijepa, volim aktivnu rekreaciju, vožnju biciklom. Puno putujem i volim pronaći nešto novo. I, vjerojatno, kao i sve djevojke, želim da mi piše muškarac, za kojeg je glavni cilj života obitelj. Ne volim nepristojne ljude i nadam se da ću na ovoj stranici za upoznavanje upoznati takvog muškarca i pronaći sreću,Moji hobiji nisu tako ekstravagantni, vodim zdrav način života, volim kuhati prirodna, zdrava, ali vrlo ukusna jela, posebno su ukusni škampi u bijelom vinu koje sam napravio. Također se bavim sportom, gimnastikom i jogom, jer volim uvijek biti u dobroj formi.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Pokušavam se odnositi prema drugima kao da su oni prema meni. Tražim muškarca snažnog i zdravog duha i tijela. Čovjek kojeg volim, kojem mogu vjerovati i na kojeg se možete osloniti. ako čitate ove riječi inspirirani njima, onda je vrijedno to produžiti već u komunikaciji i po mogućnosti u osobnom susretu! Ne znam lijepo pisati, vjerujem da djela bolje karakteriziraju čovjeka!uostalom, nije me briga ni za tvoj izgled ni za financijsko stanje! jako mi je važno da si iskren, vjeruj da ljubav može biti nježna i romantična. Želim sa svojim mužem stvoriti jaku obitelj i svaki dan biti sigurna u svog muža da me neće prevariti ili izdati. Mislim da je to najvažnija stvar koju trebate da biste bili sretni. Želim pronaći svog muža ovdje što je prije moguće.Sigurna sam da možemo biti dobar spoj ako si prizemljen, uživaš u jednostavnom životu. Budući da sam ja jednostavna dama, kad me upoznaš, to ćeš vidjeti. Pišite mi i javite mi da ste zainteresirani za mene.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD>:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Bogdan Racic

    Pogledaj moj profil Bogdan Racic e-adresa [email protected] Zelim isto imam39 g kao i ti i dva puta sam prevaren obe i sad pokusavaju da se pomire ali poverenje se jednom gubi a cio zivot stice. Pristao sam da ostanem prijatelj sa nijma i pomognem im kad to traze, jer nemam komplekse. Posalji mi zahtjev pa ces me bolje upoznati. Mislim da se neces pokajati. Osim ako ti ne smeta sto sam iz mjesovitog braka,majka Hrvatica otac Crnogorski Srbin.

+ Leave a Comment