PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Moji hobiji nisu originalni – putovanja, kuhanje, čitanje, ples, glazba i sport. Što drugo? Moda i umjetnost. Mnogo brinem o svom zdravlju i nadam se da ću naći muškarca koji će biti isti. Želim da budemo zdravi i sretni, zato moramo biti aktivni. Koji je tvoj omiljeni sport? Hoćeš li sa mnom podijeliti svoje interese?Volim sport, kuhanje i putovanja. Moji hobiji su raznoliki. Zainteresirana sam za astrologiju, čitanje i modu.Ako želite upoznati svrhovitu i samouvjerenu, ambicioznu i pristojnu mladu ženu – tu sam. Sa svojim voljenim muškarcem bit ću nježna, odana i romantična. Povjerenje i iskrenost su najvažnije stvari u mom životu.

Samoopis:

Pogledaj me! Ja sam stvaran i živ. Ja sam osoba koja svoju ljubav i svoj sretan život želi podijeliti s nekim posebnim. Osim toga, odan sam, pošten i strastven, ljubazan i senzualan, neovisan i ozbiljan. Ovdje sam da ostvarim svoj san i budem sa svojim voljenim. Pišite mi, saznajte više o meni i obećavam da ću vam ukrasti srce!

Bozidarka traži:

Želim razgovarati o svom savršenom muškarcu. On je ljubazan, strastven, pametan i pozitivan. Nadam se da ima dobar smisao za humor jer se volim smijati. Uvijek nastojim biti optimista i želim da moj budući partner bude takav. Treba mi netko tko je psihički zreo. Samo pravi osjećaji između muškarca i žene mogu usrećiti ljude. Trebam takvu osobu u svom životu.Tražim vezu punu ljubavi! Znam da će moj muškarac biti vjeran, pametan i brižan. Želim pravog i ljubaznog partnera, nadam se da ćemo dijeliti iste poglede na život.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments