PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam mirna, društvena i zanimljiva osoba; Trudim se biti uvijek optimist i uživati ​​u svakom danu svog života. Volim otkrivati ​​sve novo na ovom svijetu! Više volim ostvariti svoje ciljeve i uložiti sve napore za to. Pun sam šarma, ženstvenosti, strasti, koketerije i naravno imam neke ženske slabosti. Uvijek pozdravljam dobre ljude u svom prijateljstvu i životu. Druželjubiv sam i otvoren. Imam različite interese, jer ne pušim i ne pijem. Radije vodim zdrav stil života. Ja sam pozitivna, energična i blage naravi.Uvijek uživam u životu u potpunosti. Ne volim ostati sama, zato su prijatelji neizostavan dio mog života. Naravno, ja sam etablirana odrasla osoba, ali mali dio djeteta još uvijek živi u meni. I kad bih mogao ponovno doživjeti nešto, odabrao bih još jednom biti dijete! Možda je to razlog zašto sanjam da jednog dana posjetim Disneyland)))

INTERESI
Uvijek me okružuju dobri ljudi. Možda zbog toga uvijek imam o čemu razgovarati? Proživljen je mali dio mog života.) Ima se što osvrnuti i cijeniti. Ponekad se noću, kada nesanica spusti i prekrije, počnem prisjetiti nekih trenutaka svog života i pokušati ga objektivno ocijeniti. Gdje sam sada i tko sam? Jesam li ja samo avanturist u ovom životu? Volim prirodnost u svemu. Ništa nije savršeno, osim prirode. Duga putovanja na svježem zraku, glas velikih ptica, netaknuta zemlja za mene su sloboda. Želiš li to osjetiti sa mnom?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Za mene je jako važno osjetiti razumijevanje i podršku svog muškarca. I naravno, bit će mi drago upoznati nekoga tko mi može dati takve osjećaje i malo povjerenja u budućnost. Vjerujem da kad ljudi nešto rade zajedno. U tome mogu postići uspjeh. A izgradnja obitelji je kao neka vrsta posla, gdje se oba partnera trebaju potruditi i poštivati ​​jedan drugoga, a ne samo situaciju da jedna osoba uzima, a druga daje, ali ne dobiva ništa natrag, slažete li se sa mnom? Dakle, volio bih biti s nekim, tko može podijeliti moje stavove o tome i s kim ćemo biti kao dva dijela jednog spoja. Želite li postati dio koji tražim? Onda, ne gubite sekundu i čekam da se javite!

UKOLIKO ZELITE DDOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments