PODELITE SA PRIJATELJIMA

Najbolji svetski teniser Novak Đoković dane provodi sa svojom porodicom u Srbiji. I dok svetski mediji bruje o navodnim informacija o vakcinaciji svetskog broja jedan, on bezbrižno uživa u društvu svoje supruge, te svojih anđela Tare i Stefana.

Nedelja je dan koji se obično vezuje za uživanje i odmor uz porodicu, a porodica Đoković odlučila je da lep dan iskoristi kako bi posetili Jugoslovensko dramsko pozorište, te pogledali predstavu ‘Široka zemlja’. Kada su učesnici pomenute predstave shvatili da ih iz publike posmatra niko drugi do Nole, nastalo je opšte oduševljenje. Glumica Marija Vicković nije mogla da sakrije emocije, te je iste podelila na svom Instagram profilu.

– Novak je večeras došao u pozorište na ‘Široku zemlju’ u Jugoslovensko dramsko pozorište. Kakva čast, kakvo biće, kakav sportista – napisala je glumica vidno oduševljena Noletom

– Velika je čast bila igrati sinoć predstavu! Hvala Novaku i Jeleni što su nam posvetili svoje vreme – konstatovala je i druga učesnica predstave Milena Vasić.

Nema sumnje da je svojim ponašanjem, uspesima i kvalitetima Novak zaslužio ovakav tretman, a verujemo da ove poruke neće zasmetati ni Jeleni, s obzirom na činjenicu da je svesna pozicije koju njen suprug uživa u, ne samo domaćim, već i svetskim okvirima.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nedavno je pronašao vremena, uprkos izuzetno zgusnutom rasporedu, te je posetio jednu od najlepših sprski planina – Kopaonik. Nakon što je napunio baterije na svežem planinskom vazduhu, Nole je odlučio da ‘skoči’ do glavnog grada, kako bi prisustvovao košarkaškoj utakmici svog voljenog kluba – Crvene Zvezde.

– Novak je kaparisao ceo sprat u kuli koja je tek bila u izgradnji, a sada je u završnoj fazi. Imaće čak 40 spratova. Novaku će pripasti poslednji sprat koji ima i najbolji pogled, ali je zato i najskuplji. Cene se kreću u kuli oko 4000 evra, a idu preko 5000, koliko košta to što Novak želi – govori izor za pomenuti portal.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nedavno je pronašao vremena, uprkos izuzetno zgusnutom rasporedu, te je posetio jednu od najlepših sprski planina – Kopaonik. Nakon što je napunio baterije na svežem planinskom vazduhu, Nole je odlučio da ‘skoči’ do glavnog grada, kako bi prisustvovao košarkaškoj utakmici svog voljenog kluba – Crvene Zvezde.- Nole i Jelena već imaju stan u ovom naselju i tu borave sa decom kada dođu u Beograd. Čm je čuo da se grade novi stanovi

gloria.rs

.

 

 

Facebook Comments