PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Aktivan odmor, planinarenje, kampiranje, slaganje zagonetki, čitanje, istraživanje povijesti, sport.Moj glavni cilj je živjeti u ljubavi i skladu sa samim sobom i nikad se ne osvrtati. Želim stvoriti par sa stvarnim i iskrenim osjećajima. I želim podijeliti svoj život s posebnom osobom koja će moj život učiniti sretnim i šarenim. Naš život je ništa bez ljubavi. Općenito, ja sam aktivna osoba, živim aktivno, ali mi je ipak u redu ležati na kauču uz dobru knjigu ili film, ili još bolje – sa svojom budućom dragom. Uživam kuhati pa će moj muškarac biti sa svime zadovoljan. Ja sam osjetljiva i ljubazna žena. Osim toga, imam jak karakter i samouvjeren sam. Znam da je put do muškarčevog srca kroz želudac, pa budi siguran da ću brzo pronaći taj put. Uvijek vidim čašu polupunu umjesto polupraznu. Moji prijatelji kažu da sam velika podrška i suosjećaj sa svima koje znam

Samoopis:

U mnogočemu sam obična žena. Živim sretno, primjećujem ljepotu trenutka, znam se radovati jednostavnim stvarima. Optimistična sam, uredna, volim ljepotu i stvaram udobnost oko sebe. Smirena sam, ležerna, volim humor, inicijativu. Težim unutarnjoj ravnoteži i sreći. Zato sam ovdje. Želim se ostvariti kao žena koja pruža ljubav u srcu meni posebnoj, onoj koja će odgovoriti u mom srcu. O sebi mogu reći puno više, ali to bih učinio u privatnijem razgovoru.

Budimirka traži:

Iako sam obična žena, želim se osjećati posebnom odrazom u očima mog muškarca. Želim da bude otvorenog uma, da može reći svoje srce, da neće ništa sakriti od mene. Želim pravu i pouzdanu jednu ženu, muškarca koji je ozbiljno spreman na vezu.Kad upoznam jednog i jedinog muškarca za sebe, sigurna sam da ću to osjetiti. I mislim da će i on to znati. Ne želim govoriti o različitim idealima i imenovati različite osobine, jer mislim da nikad ne znamo kada se zaljubimo i u koga se zaljubimo. Možemo tražiti određeni tip muškarca, a onda se udati za potpuno drugog tipa. Glavna stvar za mene u vezi je ljubav, zatim povjerenje i odanost. Tražim jakog muškarca, da bude njegova nježna slaba žena. Samouvjeren muškarac koji zna naći kompromise. Netko ljubazan, romantičan i nježan. Onaj s kim želim dijeliti svoju ljubav, do kraja naših života. I cijenim dobar smisao za humor. Ako ste takav čovjek, trebali biste mi odmah dati znak. Neću izgubiti tu priliku i borit ću se za našu sreću.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments