PODELITE SA PRIJATELJIMA

Dalila Dragojević i Filip Car su svoju raspravu otpočeli oko učestalih zahtjeva koje Car ima za Dalilu u toku pet minuta. Dalila ne želi da bude kućna pomoćnica i pridikuje Filipu za njegovu aljkavost i ističe da je jako nervira jer neće da pere svoje prljave čarape!

– Idi mi donesi ovo, donesi ono. Ajde bre, nisi nesposoban! Čovek ne može svoje čarape da opere.- rekla je Dalila.

Nakon svađe u dvorištu su Dalila i Car su ušli u kuću i nastavili raspravu.-Nestaju ti stavri jer ih razbacuješ stalno, nemoj da lažeš više! Izvadiš prljavu majcu i obučeš!- dodaje Dalila.

Na kraju je Filip razbio ogledalo u pišionici.
Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović će se po prvi put sresti oči u oči nakon skandala.

Podsjetimo, neposredno pre Golubovićevog ulaska u “Zadrugu” na društvenim mrežama je buknuo rat između njih dvoje, a onda je bivši zatvorenik tokom boravka zapri,jetio smrću starleti, što je nju povrijedilo i sada se zbog toga sude.Povodom ove situacije oglasila se Stanija Dobrojević koja je priznala kako se osjeća nekoliko sati pred susret sa Golubovićem.

“Ozbiljan mi je pritisak i frka zbog ovog”, rekla je Stanija.Pjevačica Ceca Ražnatović ove godine napunila je 47 godina, ali i dalje je veoma poželjna i dobija komplimente da izgleda nikad ljepše.

Svi se pitaju da li je “procvjetala” zbog nekog muškarca, a ona je sada jednom objavom podgrijala ova nagađanja.“Ne procvjeta žena u određenim godinama. Žena procvjeta sa određenim čovjekom”, piše u objavi koju je podijelila pjevačica putem svog Instagram storija.

Da li je ovim željela nešto da poruči, ostaje da se vidi.Cijeli dan se polemiše o poruci koja je poslata Rialdi Karahasanović od strane njene majke. Iako su svi pročitali prije nje, ona se konačno suočila sa tim riječima, a Ljiljana Stevanović pročitala joj je detaljno, jer je ona bila suviše emotivna da to učini sama. Njen izabranik, Kenan Tahirović, bio joj je podrška u tim momentima.

– Ne treba ti nikakva veza, ti si tamo samo zbog sebe, znaš zbog čega si ušla. Ljubi te tvoja majka, pozdrav za Paulu i Zvezdanu – glasio je deo čestitke.

Rialda ostala je u nevjerici nakon pročitanih riječi, dok je Kenan sve vrijeme mirno sjedio pored nje.

(kurir.rs)

Facebook Comments