PROCURILI ŠOKANTNI DETALJI IZ PORODICE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Sukob između Jelene i Dijane ne jenjava, A SADA JE NAKON SVEGA USLEDIO ŠOK OBRT!

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

Dijana Đoković, Novakova majka, za sve što se dešava njenom sinu krivi snaju Jelenu.

Majka najboljeg tenisera na svetu, Dijana Đoković, smatra da je za probleme njenog sina kriva snaja Jelena! Majka i supruga svetskog broja jedan već godinama nisu u dobrim odnosima, i to je do te mere izraženo, da više ne može ni da se sakrije.

Novakova supruga Jelena nije bila uz njegove roditelje Dijanu i Srđana i brata Đorđa, kada su organizovali proteste podrške, što je jasan pokazatelj da među njima postoji sukob, piše “Stori”.Dijana Đoković i Jelena Đoković

– Ovo nije bio stres samo za Novaka. Psihološke posledice za sve one kojima je stalo do njega morale su se pojaviti i nemadovoljno dobrog razloga da zabrinute supruga i majka ne budu jedna uz drugu. A sva je prilika da nisu bile. To se najbolje pokazalo pred čitavim svetom, kada su Noletovi majka, otac, brat i stric organizovali protest podrške u Beogradu, a Jelena im se nije pridružila. Ona je morala da bude tamo ukoliko se slaže sa Dijanom i Srđanom. Što znači da se ne slaže – navodi se u “Storijevom” tekstu.


Dalje se navodi da se Dijana nikada nije slagala sa Novakovim načinom života, koji se promenio od kada je sa Jelenom.

– Priče o tome kako Novakova supruga Jelena i majka Dijana ne slažu podgrejane su u najtežim danima za ovu porodicu. Drama oko australijske vize samo je podsetnik za sve ono što je između Jelene i Dijane tinjalo odranije. Novakova majka se nikada nije slagala s njegovim životnim stilom otkako je upoznao Jelenu. Oni koji kritikuju njegov stav o vakcinama, čak se pitaju gde je moguće da ga je izgradio. Pored supruge, roditelja ili sasvim trećih faktora? – navodi se u tekstu.Kako “Blic” prenosi, najbolji teniser sveta Novak Đoković neće putovati u Sidnej na ATP kup koji je na programu od 1. januara.
Srbija će u Sidneju igrati u sastavu Filip Krajinović, Dušan Lajović, Matej Sabanov, Nikola Ćaćić i Nikola Milojević.Pomalo neočekivano, videli smo dva “teška” napadača od samog starta – i obojica su uradili ono što je njihov deo posla.

Pomalo neočekivano, videli smo dva “teška” napadača od samog starta – i obojica su uradili ono što je njihov deo posla.

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

+ There are no comments

Add yours