PODELITE SA PRIJATELJIMA

Filip Car je sinoć za vrijeme emisije “Gledanje video snimaka” zaurlao na voditelja Milana Miloševića, tvrdeći da mu je Dalila Dragojević “punila glavu” ispod pokrivača.Kako je rekao, on navodno više neće da trpi da mu se svašta priča.

– Je l ona veliki šef ili je veliki šef gore? – urlao je Car.

– Je l’ vi čujete šta ona meni priča ispod pokrivača? Je l’ vi sigurno sve čujete šta mi govori? – nastavio je.

– Ko će čuti baš sve kad šapućete? – rekao je voditelj.

– ‘Ajde pričaj sve, reci, ajde reci šta sam pričala, tu da me ucjenjuješ, to kod mene ne može, to možeš neku balavicu, tako ne možeš sa jakom ženom – govorila je Dalila.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić su veoma skladan par i vole mnoge stvari da rade zajedno.

Ovog puta su pripremali večeru, a onda je on odlučio da joj održi lekciju o pripremi hrane.

– Ovako uvijek uradimo, učimo sve ispočetka. Idemo da jedemo, prvo peremo ono što se pere, jer pada prašina – pričao je Dejan.Njih dvoje krenuli su u kuhinju, a tamo se odvijala svađa Dalile Dragojević i Filipa Cara, pa su morali da prestanu sa “predavanjem”.

– Ajde ti da se ja ne bih zavlačio – dodao je Dejan.Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović će se po prvi put sresti oči u oči nakon skandala.

Podsjetimo, neposredno pre Golubovićevog ulaska u “Zadrugu” na društvenim mrežama je buknuo rat između njih dvoje, a onda je bivši zatvorenik tokom boravka zapri,jetio smrću starleti, što je nju povrijedilo i sada se zbog toga sude.Povodom ove situacije oglasila se Stanija Dobrojević koja je priznala kako se osjeća nekoliko sati pred susret sa Golubovićem.

“Ozbiljan mi je pritisak i frka zbog ovog”, rekla je Stanija.Sinoć u “Zadruzi” je prikazan klip u kom Marija Kulić razgovara sa Markom Janjuševićem Janjušem o Maji Marinković, koja prati svaki njegov korak:

– Mene ova priča ne zanima, ne volim ga. Išla sam u rehab sa teta Marijom, baš me briga što je bio on tamo – pravdala se Maja.– Ja sam lično nju vodio kod psihijatra van, a ona je pobjegla, jedva su je zadržali. Ispričaću cijelu scenu… Dok smo išli kod psihijatra tog, jer je ona htjela da se ubije i skoči sa terase, zvala me je 100 puta.

(kurir.rs)

Facebook Comments