PODELITE SA PRIJATELJIMA

Direktor Serbia opena Đorđe Đoković je otkrio da njegov brat Novak neće izgubiti spoznore zbog svoje odluke da se ne vakciniše. Najmlađi Novakov brat ističe da najbolji teniser na svetu ne bi trebalo da ima porbleme iako je nedavno “Pežo” raskinuo saradnju sa najboljim igračem sveta.

– Ne verujem da će imati problema sa sponzorima. Novak je ljudina, sportista, željno iščekuje povratak i nadamo se da će taj povratak da bude još bolji nego u Dubaiju – rekao je Đorđe Đoković pred učešće njegovog brata na mastersu u Monte Karlu za dve nedelje.

Posle Monte Karla Novaka očekuje nastup na Serbia Openu koji se igra od 18. do 24. aprila, a na kome će Đoković pokušati da dođe do trećeg trofeja, prvog od kada je turnir ponovo pokrenut.- Od Novaka jedino želim samo da učestvuje na turniru i s vremena na vreme ga izveštavam, njemu je drago što Beograd dobija dobar turnir – zaključio je Đorđe Đoković.

– Dolaze još i Tim, Karacev, Hačanov, Rubljov, svi najbolji domaći teniseri, Monfis, Fonjini… Biće pune tribine na Serbia Openu, imamo kapacitet od oko 8.500 sedećih mesta i pokrenuli smo akciju gde jedna karta znači jedno posađeno drvo. Očekujemo da ćemo posaditi 30.000 stabala – rekao je Đorđe Đoković za TV Prva.

Poručuje da se Novakom ima “bratski odnos” i da je posao poslednja tema, ali…Direktor Serbia opena Đorđe Đoković je otkrio da njegov brat Novak neće izgubiti spoznore zbog svoje odluke da se ne vakciniše. Najmlađi Novakov brat ističe da najbolji teniser na svetu ne bi trebalo da ima porbleme iako je nedavno “Pežo” raskinuo saradnju sa najboljim igračem sveta.

– Ne verujem da će imati problema sa sponzorima. Novak je ljudina, sportista, željno iščekuje povratak i nadamo se da će taj povratak da bude još bolji nego u Dubaiju – rekao je Đorđe Đoković pred učešće njegovog brata na mastersu u Monte Karlu za dve nedelje.Selekcija Crvene zvezde do 13 godina učestvovala je na međunarodnom Kupu u organizaciji Cedevite junior i dominantno došla do trofeja. Kao jedina neporažena ekipa, crveno-beli su redom pobeđivali u grupi A – Ratgeber Akademiju, Split i domaćina turnira Cedevitu Junior.

Sa učinkom od tri pobede bez poraza, uz koš razliku +58, Crvena zvezda se plasirala u finale gde joj je rival bio najbolji tim iz grupe B –

srbijadanas.com

Facebook Comments