PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Vrlo sam društvena pa imam mnogo prijatelja. Mogu reći da me cijene. Poštujem mišljenja i stavove drugih. Iskrena sam i odana, a isto tražim i u ljudima oko sebe. Moja vedrina i optimizam uvijek mi pomažu da lakše rješavam probleme u svakodnevnom životu. Ja sam kreativna i energična osoba. Ali istovremeno sam nježna i romantična. Volim sport, motore, aktivan odmor, susrete s dobrim prijateljima, volim roštilj i piknike. Uvijek vodim samo zdrav i sportski stil života. Želim provesti romantične večeri s voljenim muškarcem kraj kamina, romantične večere uz svijeće i šetnju plažom. Svoju ljubav, nježnost, brigu i privrženost ću nekome dati i usrećiti ga.

INTERESI
Volim dobru glazbu, umjetnost, slikanje. Povremeno posjećujem izložbu kako bih uživao u ljepoti i dobio pozitivne emocije. Ja sam kreativna osoba i radim ovaj dizajn vaza. Održane su i izložbe mojih radova, koji su bili popularni kod gledatelja. Smatram da je lijepo u svim godišnjim dobima. Zimi se volim opustiti u planinama i klizati – super je zabavno. Ljeti volim plivati ​​u velikim plavim valovima, a zatim upijati nježno ljetno sunce. Još jedan moj hobi – volim oživljavati stare stvari u svojoj kući. Zahvaljujući mom trudu, mašti i novim tehnologijama, ove stvari izgledaju na potpuno novi način. I moji se prijatelji dive mom radu, kad mi dođu u posjet. Volim i plesati i od djetinjstva imam plesove raznih kultura. Svaki stil plesa je drugačiji i ima svoju povijest. Volim i automobile i motocikle. Divim se motociklima, koji su sastavljeni svojim rukama, jer su jedinstveni. Ja sam energična i atletska djevojka. Vjerujem da ta dama uvijek treba pratiti figuru i izgledati sjajno.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim vidjeti pored sebe samopouzdanog muškarca, snažnog, odgovornog, vrlo brižnog i za njega sam bila jedina. Moram se osjećati ugodno i blizu voljene osobe. Znam da postoji muškarac koji je spreman učiniti moj život romantičnim i sretnim. Cijenim poštenje i odanost kod muškaraca, jer živim po tim konceptima. Uvijek gledam unutarnje kvalitete osobe. Svaka osoba je zanimljiva na svoj način i jedinstvena. Zanimaju me muškarci koji poštuju žene, pokazuju brigu i pažnju, vole me i poštuju. Spreman sam za ozbiljnu vezu i ne želim gubiti vrijeme za igranje igrica. Ako želiš sa mnom stvoriti sretnu obitelj – čekam te!!!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments