PODELITE SA PRIJATELJIMA

Đokovići su oduvek privlačili pažnju pripadnica nežnijeg pola! Novak Đoković je već godinama u braku sa Jelenom Đoković.

Domaća javnost bila je gotovo lišena prisustva Jelene Đoković, supruge najboljeg tenisera na svetu, Novaka Đokovića, izuzetno dug vremenski period.Nakon putovanja u Marbelju i Dubai, Jelena je sada konačno u Srbiji, sa svojim surpugom, a nedavno su zajedno prisustvovali i utakmici košarkaškog kluba Crvena Zvezda, čiji je Nole veliki fan.

Novak i Jelena u društvu Saške Veselinov i Đorđa Đokovića gledali su košarkašku utakmicu.

Usred drame oko vize i Novakovog takmičenja na Australija Openu, žene širom sveta zainteresovao je neko drugi – Đorđe Đoković!

Nakon što se pojavio na konferenciji za štampu sa ocem Srđanom i majkom Dijanom, Tviter je eksplodirao:

“Jedina dobra stvar u vezi sa debaklom je što smo saznali da su mu braća prezgodna!”

“Novakov brat je takav frajer da ja to ne mogu da podnesem!”Koga briga za Novaka, vidite mu braću”, bili su samo neki od komentara.

Direktor turnira Serbia Open, Đorđe Đokovič već mesecima uživa u ljubavi sa misicom i voditeljkom Saškom Veselinov. Sašku, koja radi kao voditeljka na jednoj sportskoj televiziji, šira javnost je upoznala 2017. godine kada je izabrana za prvu pratilju Mis YU takmičenja, a par se upoznao preko zajedničkih prijatelja. Saška i Đorđe su u vezu ušli pre 10 meseci, a zajednički život otpočeli su pre tri meseca.

Izgleda da ženama ne smeta što je Đorđe zauzet!

Međutim, Đorđe Đoković ima daleko uzbudljivji ljubavni život.Najmlađi Đoković je imao ljubavne afere čak i sa mnogim devojkama sa javne scene, a trenutno je u vezi sa voditeljkom Saškom Veselinov. Saška često dobija komplimente na račun izgleda, ali ni manje ni više nego što to dobija bivša ljubav Đorđa Đokovića. Reč je o Tijani Ralić.

Tijana i Đorđe su tri godine bili u vezi. Njihovih zajedničkih fotografija na njihovim profilima više nema, ali ima na fan stranicama fanova koji su u njima videli savršeni par.Direktor turnira Serbia Open, Đorđe Đokovič već mesecima uživa u ljubavi sa misicom i voditeljkom Saškom Veselinov. Sašku, koja radi kao voditeljka na jednoj sportskoj televiziji, šira javnost je upoznala 2017. godine kada je izabrana za prvu pratilju Mis YU takmičenja, a par se upoznao preko zajedničkih prijatelja. Saška i Đorđe su u vezu ušli pre 10 meseci, a zajednički život otpočeli su pre tri meseca.

srbijadanas.com

Facebook Comments