PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam vrlo vesela, iskrena i brižna djevojka. Volim stvarati laganu atmosferu oko sebe. Sa mnom nikada nećete osjetiti stres. Ja sam djevojka puna ljubavi i obitelji. Još jedan moj pozitivan aspekt je to što osjećam ljude i znam kako se trebam osjećati i slušati. Smatram se ženstvenom i otvorenom. Ako ste zainteresirani saznati više o meni, napišite sve ću vam reći.Volim postavljati ciljeve i ostvarivati ​​ih. Ovdje, na stranici za ljubavne sastanke, moj cilj je pronaći ljubav za dugu, ozbiljnu vezu. Bila sam izdana i povrijeđena, ali razumijem da negdje na svijetu postoji moj muškarac koji me neće prevariti i usrećiti. Zauzvrat, obećavam da ću biti odan prijatelj, podrška i podrška svom suputniku. Sa mnom ti nikada neće biti dosadno. Volim spontana putovanja, ples na kiši i ugodne večeri sa svojim muškarcem. Mogu organizirati neočekivano iznenađenje koje će oduševiti moju voljenu OSOBU. Sve što želim je da moj muškarac može saslušati i čuti moje zahtjeve. Mislim da ljubav između njih dvoje ne zna za izdaju i sebičnost!

INTERESI
Volim se brinuti o cvijeću, opušta me i volim udisati ovaj nevjerojatan miris cvijeća. Također se volim održavati u dobroj formi i ići u teretanu par puta tjedno, baviti se jogom kako bih uravnotežio um i tijelo.Tražim muškarca koji jasno razumije da ne možete iznevjeriti povjerenje žene koju volite. Što za mene znači izdaja? Što, nikad neću oprostiti ako me voljena osoba prevari, a ja sam za to slučajno saznala. Želim da moj partner bude iskren prema meni, a ako nešto nije u redu među nama, onda mi odmah reci kako je. Voljena osoba bi me trebala konzultirati ako smo u ozbiljnoj vezi i želi donijeti neku važnu odluku. To se odnosi na sva područja života, pa čak i na posao. Sviđa mi se i kad se čovjek može sam opskrbiti, a voli svoj posao. Takvi ljudi su najatraktivniji i najZANIMLJIVJI! Nadam se da ću pronaći svoj san na ovoj stranici za upoznavanje!

hobiji
Kuhanje, putovanja, gledanje filmova, čitanje

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Na ovoj stranici za upoznavanje želim pronaći ljubaznog i iskrenog muškarca koji mi je spreman otvoriti svoje srce. Mora biti odgovoran, poštivati ​​me i podržavati u svim mojim nastojanjima. S voljenom osobom želim zaboraviti na probleme i jednostavno uživati ​​u zajedničkom životu. Razvijat ću naš odnos u stvarnom životu i sretno osjećati svog muškarca pored sebe.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments