PODELITE SA PRIJATELJIMA

Marko Osmakčić nastavio je svađu sa Viktorijom Mitrović za koju je rekao da će ga “nahvatati na bebu”.

Obezbjeđenje je moralo da reaguje, kako ne bi došlo do fizičkog kontakta.

-Ako ga rodi, ja ću se prvi pobrinuti za njega. Ali nećeš me isprovocirati. Dabogda da ti se desi šta ti mislim, kravo jedna – urlao je on.

– Što nisi crko, žali Bože oca i majku što su roditli takvog kretena – govorila je Viki.

– Hoćeš da me vežeš preko djeteta? Mnoge su pokušale tako. Dabogda se raspala – nastavio je on.

– Kako je Bog mogao da zadrži nekog takvog? Ideš ili ti ili ja. Dabogda crko, žali oca svoga – pričala je Mitrovićka.

– Mnoge su pokušale da me vežu preko djeteta, ali im nije uspjelo. Dabogda tebi ne uspjelo – nastavio je Osmakčić.

Viki je doživjela slom, a zadrugari su probali da je utješe. Ona je tom prilikom vikala da hoće da izađe iz Zadruge.

Definitivno kraj?!

U garderoberu nalazila se Dalila Dragojević koja se presvlačila. Tom prilikom je ušao njen bivši suprug, Dejan Dragojević, koji je došao istim ciljem.

On je zatekao Dragojevićku, pa je bez riječi došao do svog dijela garderobera i započeo sa presvlačenjem, a kako će se na dalje odvijati situacija ostaje nam da ispratimo.

Drvo mudrosti ugostilo je Dalilu Dragojević u Rajskom vrtu, gdje je iskreno govorila na temu pomirenja sa Filipom Carem, ali i trenutnog odnosa sa Dejanom:

Svega mi je preko glave, imam toliko pokajanja, da mi je ostalo samo da ćutim. Filip je sinoć ratovao na više frontova, imala sam potrebu da mu se priključim, ali bi bilo gore da jesam, rekla bih nešto, a sve bi se okrenulo protiv mene. Mnogo igre je uključeno, mnogo manipulacija, mnogo želje da ja budem najgora, a u dubini duše nisam. Ne znam koliko će ovo sve trajati i šta će se sve dešavati, ali želim da dođem sebi. Ne treba da budem nečiji produkt… Vidjeli smo i njegovo sinoćno muvanje sa Aleks, Filip ga je provalio. Uh, svašta bih ti rekla, ali bolje da i ja naučim da se ugrizem za jezik. Dosta foliranja i mene to ne zanima. Toliko pljuvanja po meni. Nema razloga da me osuđuje drugi put. Đedović je najveći savjetnik i branitelj Dejana, on je Dejana samo jednom iznapu*avao, da tako kažem. Koliko sam shvatila, Đedović se zalaže za to da

(kurir.rs)

Facebook Comments