PODELITE SA PRIJATELJIMA

Pristala na ljubavni odnos u troje, a sada se gorko kaje.

Situacija koju je jedna žena podelila na društvenim mrežama izazvala je pravu buru reakcija. Naime, tridesetogodišnjakinja je pristala na intimni odnos sa svojim dečkom i svojom najboljom prijateljicom, međutim, to je rezultiralo neočekivanim ishodom.

– Imam prijateljicu sa kojom sam odrasla zajedno i delile smo mnoge tajne. Kada je moja prijateljica izrazila želju za se*sualnim iskustvom u troje, pristala sam na tu ideju, ali uz uslov da to bude “sa pravom osobom”.

Tako kada sam upoznala svog sadašnjeg dečka, posle nekog vremena predložila sam svojoj najboljoj drugarici da on bude treća osoba u našoj trojci – započinje priču ova žena.

Nakon što su se upustili u avanturu u troje, život je nastavio svoj tok kao da se baš ništa nije desilo, sve do Božićne večeri.

 Izgleda da je baš tada moja prijateljica neočekivano otkrila da je trudna i to sa mojim dečkom. Ova vest me je bukvalno ostavila bez teksta, dok je šokirala i sve uključene. Moja drugarica je odbila opciju abortusa, ističući svoju želju da postane majka. Dečko i ja se suočavamo sa teškom odlukom. Moja prijateljica nam predlaže zajednički život u stanu ili kući, ali pitam se kako bi to uopšte funkcionisalo – istakla je ona, a o tome je pisao i San.

Komentari su odmah stigli.

– Ova situacija će verovatno narušiti vaše prijateljstvo, možda čak i vašu vezu.

 

–  Moj savet je da porazgovarate sa svojim dečkom o svemu što vas očekuje.

 

– Koliko god da ste vi i vaš momak šokirani, glavna teškoća, kao i odluka je na vašoj prijateljici.

IZVOR:(RBSM-RADIO)

Facebook Comments