PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Pozdrav, moje ime je Dejana. Volim sanjati i ostvarivati ​​snove. Vjerujem u pravu ljubav, u čvrstu vezu između dvoje ljudi. Kad bi moje prijatelje i obitelj pitali da me opišu, vjerojatno bi rekli da sam vjerna, brižna, poštena, inteligentna, razigrana i duhovita djevojka. Rekli bi i da često stavljam potrebe drugih iznad vlastitih interesa. Radim vrijedno, ali uvijek imam vremena za prijatelje i obitelj. Uvijek nastojim pomoći i podržati ljude koji su mi bliski, kako riječima tako i djelima.

INTERESI
Ima ih zapravo podosta, a ja stalno pokušavam pronaći nešto novo i zanimljivo za sebe. Volim se otvoriti iz različitih kutova. Volim kuhati, pronalazim recepte tradicionalnih jela različitih kultura i pokušavam ih kuhati. Nevjerojatno, jer tko bi rekao da na svijetu postoji tolika raznolikost ukusa. Volim i raditi jogu i istezanje, to me opušta.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Razumijem da sam dovoljno mlada i privlačna, ali ne tražim muškarca koji želi kupiti moju ljubav. Tražim poštenog čovjeka s kojim ćemo biti ne samo zaljubljeni, već i prijatelji i partneri koji su spremni jedno drugome pružiti podršku u teškim trenucima. Za mene je bitan intelekt, humor, odanost, emocionalna zrelost čovjeka. Spremna sam inspirirati i podržati takvog čovjeka, pored mene ćeš uvijek biti samouvjeren muškarac. Stoga ovdje tražim samo ozbiljnu vezu. Ne zanimaju me beskonačna dopisivanje i besmislena razmjena fotografija. Smijem li pitati, tražite li nekoga poput mene? Čekat ću vaš odgovor!Po mom osobnom mišljenju udaljenost nema nikakve veze s pravim osjećajima. Ja i pravi čovjek možemo živjeti miljama daleko, ali tko je rekao da su naši napori beskorisni? Vjerujem da ja i on to možemo uspjeti. Za mene je važno da je brižan, nježan, pun ljubavi, velikodušan. Bilo bi super da imamo iste interese za sport i različite aktivnosti tko zna, možda baš kao i ja sebi dopušta da bude lijen? I već me zamislite pored njega u takvim trenucima. Zajedno bismo mogli zaustaviti cijeli svijet da se vrti i jednostavno uživati ​​u ljubavi koju imamo jedno za drugo. To ne može biti samo san, znam da u mojim riječima ima puno stvarnosti

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPDO:

Facebook Comments