PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam žena koja ne izgleda puno mojih godina, ali svake godine koju sam proživjela, stekla sam dovoljno iskustva i zrelosti i na svojoj radnoj razini, sentimentalno. Ja sam iskrena i direktna žena sa svojim stvarima, nisam previše namigivana oko stvari ako nisam direktna i direktna sa stvarima, vjerujem da je žena koja voli dati sve od sebe osobno, volim to pokazati što sam od početka do kraja. Odlikuje me da sam strastvena, slatka, ozbiljna i iznad svega vrlo zrela. Imam mnogo vrijednosti i obiteljskih principa kao osoba, vjerujem da je zrelost osobe u iskustvima i postignućima a ne u godinama, jako sam skromna žena, jasna sam u svom putu i svojoj sudbini. Također učim različite jezike, poput njemačkog i francuskog, moram poboljšati razinu engleskog.

INTERESI
Volim sport, plešem, pjevam, jako sam duhovit, volim se smiješiti i stalno sam u pokretu,Ja sam romantična, kreativna, senzualna, poetična mlada dama. Uvijek sam nasmijana, pozitivna i imam odličan smisao za humor. Vrlo sam ozbiljna i zrela ne za svoje godine. Volim poštenje i pravdu u životu i ljudima. Imam jak karakter i nikada ne odustajem. Istovremeno sam ženstvena, romantična, dama s dobrim stilom i ukusom, s dobrim manirama i pravim vrijednostima.U potrazi sam za muškarcem, kojemu neće biti dosadno, sram i strah. Kako sam karakterna osoba, isto tražim i u svom muškarcu jer vjerujem da će on biti glavna osoba za mene i predvodnik u našim odnosima. U isto vrijeme trebam osjetiti njegovu ljubav, brigu i nježnost i pružiti mu sve isto. Ne podnosim lažove i vjerujem da su iskrenost, poštenje, poštovanje i međusobno razumijevanje glavne stvari u odnosima. Želim da moj muškarac bude samopouzdan i da zna što želi od života. Ne želim da ostane puno vremena kod kuće jer imam toliko energije koju želim iskoristiti u našem zajedničkom vremenu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim muškarca koji zna što želi da se ne bojim riskirati vezu, ne volim igrice, niti se igram okolo, volim muškarca koji je direktan, predan vezi u ovom slučaju Vaš partnere, meni godine nisu prepreka jer sam oduvijek volio bilo koji tip muškarca bilo mlad ili star za mene su savršeni jer imaju principe, vrijednosti, obrazovanje, posebno poštovanje prema ženama i zrelost koja to karakterizira. Želim da uvijek imaš moju pažnju i brigu za mene, da imaš vremena podijeliti dobar razgovor, dobru večeru, trenutke radosti i tuge bez predrasuda… Želim muškarca koji je zainteresiran za dijeljenje trenutaka sreće

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments