ZORANA(35)”USAMLJENA SAM I ŽELIM DOPISIVANJE I RAZMJENU SLIKA JAVITE SE”

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam ljubazna i vrlo poštena osoba. puna sam energije. Ja sam vrlo otvorena djevojka s odličnim smislom za humor. Uvijek sam spreman pomoći ljudima u svim situacijama.. Također sam vrlo nježan i osjetljiv. Volim pružati zadovoljstvo, a znam kako učiniti da se muškarac osjeća ugodno i opušteno. Mogu reći da imam jak karakter, ali, naravno, imam i slabosti. Ali uvijek se pokušavam poboljšati. Ne volim sukobe i vjerujem da uvijek možemo pronaći kompromis. Samo želim voljeti i biti voljena.Moje najvažnije oružje u zavodjenju muškaraca je moja zaigranost, sek ljubaznost i iskrenost. Razumijem da je u posljednje vrijeme ljudima teško vjerovati jedni drugima. I meni je bilo teško. Ali odlučila sam biti iskrena i otvorena…. i nećete mi vjerovati. Dobri, otvoreni i korisni ljudi počeli su me okruživati. Obiteljski sam tip žene i sa svojom obitelji imam vrlo prijateljske odnose. Za mene je obitelj glavno blago. Ja sam romantična, nježna žena. U ljudima uvijek vidim samo najbolje. je li to moja prednost ili mana? Moji prijatelji često kažu da imam oči kao mačka. Što misliš? Nikad ne lažem i ne mogu živjeti s onim tko to radi.

INTERESI
Ne zaboravljam na fizičku spremu, bavljenje fitnesom, jogu i sve sportove. Vjerujem u mentalni razvoj i učenje nečeg novog svaki dan. Čitam puno knjiga i savjeta, proučavam svaku temu koja me zanima. Mislim da sam zanimljiv protivnik u raspravi o mnogim stvarima) Trebao bih spomenuti svoju ljubav prema putovanjima. Volim otkrivati ​​nove gradove, ukuse, arhitekturu. I, naravno, zanimaju me moja obitelj i prijatelji.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Više volim biti u blizini dobre osobe koja je otvorena knjiga koja se ne srami svojih prošlih pogrešaka. Ja sam žena koja bi trebala biti s muškarcem koji može misliti svojom glavom, koji uzima u obzir mišljenja drugih i mijenja svoj svjetonazor samo prema vlastitom nahođenju. Također želim da bude dobra i draga osoba. Ima veliko srce i uvijek mu treba pomoć.Ja tražim ljubav. Sve mi je u životu dovoljno. Financijska situacija mi puno toga dopušta, ali ne ono najvažnije. Iskreno želim zaspati i probuditi se pored voljene osobe. Želim ići sa svojim muškarcem zajedničkim putem života, u jednom smjeru, držeći se za ruke, ne puštajući jedno drugo što god se dogodilo. Sviđa mi se kada muškarac ne daje prazna obećanja, već poduzima konkretne radnje kako bi se njegova žena osjećala zaštićeno i voljeno. Ako imate ozbiljne namjere, pišite mi!

UKOLIKO ZELITE DDOAJTE ME NA PROFIL ISPOD.

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

+ There are no comments

Add yours