PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Mogu reći da sam maštovita i osjećajna, suosjećajna i ljubazna, intuitivna i simpatična, topla i nježna, romantična i strastvena, lagana i prijateljska, svestrana i intuitivna. Moji prijatelji bi rekli da posjedujem blagu, strpljivu i savitljivu narav. Jako sam odan i volim dom i uvijek ostajem vjeran. Nikad nisam egoistična i obično volim dati više nego uzeti. Ako to ne dobijem, a živjeti ću, želim biti sretan i darovati svoju ljubav. Ja sam dama velikog srca, nemam djece, zbog toga ce mi sva paznja biti na mom covjeku, nikad neces biti gladna necega hahahaha))) Sad nije lako vrijeme za sve, sa ovom situacijom, ali tako važno je osjetiti podršku, da te netko treba i da te čeka. Zato bih i u ovoj situaciji voljela pronaći svog muškarca, svog životnog partnera, u ovoj brizi ćemo oboje imati cilj živjeti i napraviti nešto dobro za druge. Obično tko? Tko je sretan. Ljuti ljudi imaju bol u sebi. Za to želim pomoći ljudima koliko mogu, ali trebam svog čovjeka u blizini, kojem ću dati mnogo više i usrećiti, i on me može usrećiti ) To je tako jednostavno i tako teško pronaći. Recite mi, molim vas, kakva je sada situacija u vašem gradu? Kako se stvarno brinem, a također bih želio započeti razgovor s vama)

INTERESI
Volim imati kontakt s prirodom, posebno s morem, sunčati se i udisati svježi zrak, pune mi energiju u potpunosti, u njoj se mogu opustiti i baviti sportom, što je jedna od životnih aktivnosti kojima sam strastvena, kao i šetnja i uživanje u društvu osobe ili svojih ljubimaca o kojima se brinem kao dio svoje obitelji, upoznati različita mjesta i na svakom od njih napraviti lijepu fotografiju za lijepo sjećanje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim jednostavnog i sanjivog čovjeka, koji se želi svakim danom sve više usavršavati, učiti od lošeg i uživati ​​u dobrom koje nam život pruža svojim svakodnevnim učenjima, ne znam je li bitno fizičko, ali ja mislim da je bit osobe, njen način postojanja i ophođenja prema drugima najvažnija stvar nego imati velike ruke i snage, prava snaga je u biću, želim čovjeka koji razumije da se materijalni luksuz može postići zajedno i da je sreća ili se tuga može podijeliti i zajedno nositi terete veze

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments