PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Mogu se opisati kao osjećajna, društvena, aktivna i sportska žena. Možda nisam savršena, ali stvarno vjerujem da svaka osoba na svijetu ima svoju srodnu dušu. Optimistična sam, ljudi kažu da imam smisla za humor. Želim priznati da sam vrlo uporna, trudim se dati sve od sebe da postignem svoje ciljeve.Ja sam brižna, puna razumijevanja i draga djevojka. Odrasla sam u imućnoj obitelji, samostalna sam i mogu se dobro uzdržavati. Vrlo sam odan i vjeran kao prijatelj i ljubavnik. Mogu zadovoljiti svog muškarca na mnogo načina, ako ste spremni započeti ozbiljnu vezu, mogla bih doći k vama, hoćete li mi poželjeti dobrodošlicu?

INTERESI
Imam mnogo interesa u životu, volim čitati, kampirati, pletati. Volim se baviti sportom to je jačanje vjere u vlastite snage. Volim putovati i sanjam da putujem na različita lijepa mjesta na svijetu. Uživam gledati dobre filmove i pjevati karaoke.Nadam se da je moj muškarac žena s jednim muškarcem, nadam se da je pun poštovanja i lagodan, želim privući svu njegovu pažnju i ljubav. Nije me briga za godine. To je samo broj. Ljubav je moj najvažniji zahtjev. Bogat ili siromašan nema razlike sve dok me voli. Nadam se da bi me svaki dan moj muškarac mogao držati u naručju i gledati me u oči, nježno me poljubiti i reći mi koliko me voli.Volim puno stvari poput vožnje auta, čitanja knjiga i bavljenja sportom, volim jogu, pomaže mom tijelu da bude fleksibilno i u dobroj formi (voliš li fleksibilne djevojke?). Ja sam vrlo mirna i prizemna osoba, jednostavna i lagana, tako da mogu izluditi neke stvari u dobrom smislu

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim čovjeka koji zna što želi, nekoga ljubaznog, optimističnog, obiteljski orijentiranog, koji voli putovati i jednostavno biti sretan, koji uživa u životu i ima jake obiteljske vrijednosti. Čovjek s kojim se osjećam komplicirano.Želim da budeš svoja! Želim da me voliš! Želim upoznati svoju srodnu dušu. Pronađite nekoga sa sličnim interesima i željama. Bilo bi idealno da upoznam takvu osobu. Cijenim poštovanje u vezi. Također cijenim slobodu i ljude koji su uz mene. Čini mi se da je glavna stvar u vezi sposobnost da vjerujemo jedno drugome. I također napraviti kompromis i popustiti.

UKOLIKO ZELITE DDOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments