PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam svrhovita djevojka, snažne duhom, hrabra) Naravno u srcu sam romantična, kao i sve djevojke, želim maženje i toplinu) Skromna sam i u društvu koje ne poznajem, ja ću budi tih, ali s ljudima koje poznajem, bit ću zabavan i otvoren) Otvaram polako kao božur, ali ako me otvoriš dobivaš sav okus i svu milost od mene) Iskrena sam, obećavam da ću reći istina jer ne volim sukobe, negativne emocije, siguran sam da si spreman za naše otvorene i iskrene razgovore) ja sam idealist, sve ono što sam uvijek počinjao završavati, zašto ne bi koštalo ja imam savjest i osjećaj dužnosti, odgovornosti, uvijek potvrđujem sve svoje riječi djelima)Mogu biti strastvena, brižna, puna ljubavi i ponekad kao prava žena mačka. Mislim da je žena odraz svog muškarca, tako da o vama ovisi što ćete vidjeti u mojim očima.
Mlad sam, ali sam zreo, znam što želim od ovog života. Ja sam iz dobre obitelji i lijepog sam odgoja, znam kada je bolje šutjeti, a kada je bolje dokazati svoje stajalište. Samousavršavanje mi je jako važno, puno čitam, volim gledati dokumentarne filmove. Ali u isto vrijeme volim zabavu, jako sam pozitivna, imam dobar smisao za humor. nisam tvrdoglava i uvijek sam otvorena za komunikaciju i raspravu.

INTERESI
Volim provoditi vrijeme aktivno, trčeći, plivanje, golf) Često idem na bazen plivati, opuštati se, volim raditi masažu i diplomirane tečajeve, nadam se da ću ako budem s vama uspjela napraviti masažu i da vam se sviđa) Volim se često okupljati na pikniku i praviti roštilj, kuhati tepsije) Želim vam osobno reći sve svoje želje i hobije),Nadam se da će moj budući muškarac imati dobro srce, da će me voljeti, brinuti o meni i da ću učiniti isto za njega. Želim pronaći muškarca s kojim imam iste snove i želje, koji je pozitivan i spreman za novi život sa mnom. Nije mi bitno odakle je, koliko godina ima, glavni je njegov unutarnji svijet, njegov stav prema životu i meni. Jako mi je važno da moj muškarac cijeni moje postupke, jer ću se truditi da on sretan. Uostalom, ljubav, povjerenje i međusobno razumijevanje najvažnije su stvari u životu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim muškarca prilagođenog obitelji, meni su važni strast i fizička privlačnost jedno prema drugom! Ljubazan, pošten, voli čitati knjige, romantičan, voli putovanja, uživa u plesu)

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments