PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Volim vjerne iskrene i postene muskarce. Ne volim laži i igrice. Želim samo iskrene osjećaje. Važno je vjerovati, biti u istoj momčadi. Jako me zanima život u njegovoj raznolikosti, volim sam otkrivati ​​ovaj svijet. Više volim aktivan način života od vani. Imam zanimljiv hobi, možda ne baš ženstven, ali mi se sviđa, to je motociklizam, vožnja. Želim živjeti punim životom s poslom, hobijima i obitelji. Ja sam dobra djevojka i želim pronaći svog muškarca. Došao sam ovdje s vrlo ozbiljnom namjerom i želim svom čovjeku pokazati koliko sam dobar. Također radim i dobro kuham. Dat ću sve od sebe u svim aspektima našeg odnosa. Budite najbolji prijatelj, vatreni ljubavnik i voljena žena. Moj muškarac nikada neće biti gladan, a nadam se da ćete vi, osoba iz inozemstva, cijeniti moju brigu.

INTERESI
Filmovi, glazba, putovanja. Volim putovati. Vjerojatno nema mjesta u Europi gdje nisam bila.Dobro došli na svoj profil! Uvijek sam otvorena za nova poznanstva, na ovoj web stranici za upoznavanje želim pronaći muškarca svojih snova! Znam dati sreću i ljubav.. Došao sam ovdje zbog prethodnih propalih veza, ali ovdje želim pronaći svoju ljubav! Volim putovati, pa ću biti sretna upoznati svog budućeg muža..Radim kao fotograf, mogu pronaći lijepo mjesto gdje ga nitko ne vidi, volim se odmarati u prirodi, planinariti, kupati se u rijeci) Volim putovati i za mene nije problem otići u drugu zemlju) Uvijek mi je drago naučiti nešto novo, skupljam i pande medvjede)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim povezati svoj život s muškarcem koji će biti romantičan, jer mi je romansa važna, i čini naš život svjetlijim, pametnijim, jer volim pametne ljude, odane, odgovorne. Volio bih da dijelimo naše interese i hobije i da idemo kroz život držeći se za ruke i smiješeći se jedno drugome. Vjerujem u prave muškarce, vjerujem u djela više nego u riječi.Imala sam samo jednog muškarca i on me izdao Želim ići dalje i naći pristojnog muškarca Uvijek sam cijenio kvalitet veze a ne kvantitet, meni je važno biti odan, povjerenje, pošten, brižan i puno pažnje ) Želim stalno kontaktirati s osobom! za mene je važna strast i taktilne senzacije u stavu da smo pokušali provesti vrijeme skupa
UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments