PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Teško je sebe okarakterizirati. Ali mogu reći jedno, nisam najjednostavnija djevojka, od svih najjednostavnijih)) Moje unutarnje kvalitete se ne poklapaju baš s mojom unutrasnjom ljepotom. Mislim, izvana sam manekenka, ali iznutra sam domaćica. Također, čini se da ako je djevojka jako lijepa, onda nije baš pametna. To je pogrešno. Kad sam bila mala, puno sam čitala. Ljubav prema znanju se isplatila. Imam tri viša obrazovanja))) Ali sve su to sitnice s onim što mi stvarno nedostaje, a koje stvarno nisam doživio i još nisam otkrio za sebe. Da, u pravu si. Ovo je najjednostavnija stvar na svijetu, ali u isto vrijeme najmoćnija i svemoguća. I upravo nju želim upoznati s tobom. Pokušajmo? A ostalo će reći srce.

INTERESI
Sport je zdravlje, znanje je moć, ljepota je moć! Te tri stvari pokušavam razviti u sebi. Dio vremena provodim u teretani, bazenu, fitnessu. Dio vremena bavim se samorazvojom i traženjem informacija koje me zanimaju. Moj posao mi pomaže da ostanem u formi i “budem na vrhu”. Ali kad dođem kući, duboko u duši osjećam da čemu sve ovo ako sam sama? Nedavno sam počela pisati poeziju. Možda se romantika duboko u meni budi. Volim kuhati i uz jako glasnu glazbu. Mislim da sam spremna otkriti još jedan hobi koji će prerasti u “stil” života. Vaša sretna supruga) Što kažete?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Svaka djevojka je buduća žena i gospodarica kuće. Tko želi stvoriti udobnost u obitelji, a sve članove okružiti svojom ljubavlju. Osjećam se kao da sam spreman za ovo. Ali postoji jedan problem. Gdje si? Moja voljena glava obitelji. Mudar, razborit, veseo i ljubazan. S kim je dobro i toplo. Tko razumije i podržava. Koji će uvijek saslušati i dati iskusan savjet. Iza koje, kao kameni zid. I koga možeš staviti glavu na grudi i mirno spavati znajući da si voljen. Ti si?Želim pronaći samouvjerenog i poštenog muškarca koji zna poštovati ženu i uvijek će priskočiti u pomoć. Na ovoj internetskoj stranici za upoznavanje moj cilj je prava ozbiljna veza. Ne želim biti s osobom koja igra igrice. Prije svega trebam ozbiljnog čovjeka koji zna što mu treba, koji uvijek ostvaruje svoje ciljeve, vjeran i ljubazan.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments