PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:
Volim jogu, crtanje, pjevanje, glazbu, fitness, plivanje, violinu, gitaru, pletenje, šminkanje, pletenje, pravljenje raznih frizura, a također volim i putovanja.Posao mi oduzima previše vremena pa imam malo vremena za svoje hobije. Volim posjećivati ​​teretanu, obožavam životinje posebno pse. Ali za sada nemam ništa od njih.Vrlo sam nježan i topao. Ako me vidite u stvarnosti, primijetit ćete da sam ženstvena žena. Žena koja traži muškarca kojeg će voljeti, poštovati, pružati nježnost i moju brigu. U tim sam godinama da sam dovoljno mudar da shvatim da je ljubav nešto što ovisi o tebi, to je toplina koju želiš podijeliti. Kao osoba osjećam se kao smirena, odana i nekonfliktna žena, koja cijeni sve što muškarac čini za mene, koja razumije potrebe muškarca i spremna je prihvatiti i poštovati.

Samoopis:
Ja sam kreativna žena i imam isti kreativan pogled na život. Standardno razmišljanje nije za mene i uvijek slijedim svoje preferencije. Teško mi je izgraditi idealnu vezu, jer nisam savršena i nikad ne težim idealima, a znam da ni moj partner ne može biti savršen. Stoga si dopuštam biti ono što stvarno jesam i ne pokušavam stvoriti dojam šarmantnih stereotipa. Pokušavam ići kroz život s glazbom u srcu i duši. a ti

Edita traži:
Za mene je idealan muškarac onaj koji će biti jednak u energiji i inteligenciji, ciljevima i vrijednostima u životu, visok, snažan, miran i pun ljubavi, brižan, sposoban zaraditi i uzdržavati obitelj, velikodušan i vjeran, pun razumijevanja i vrlo mudar . Ljudi kažu da su veze teške, ali ja mislim da samo trebamo znati čuti jedno drugo. Ja sam tu da pronađem čovjeka za sve – želim da mi on postane prijatelj, kojem mogu vjerovati i s njim razgovarati o svemu. Moja će ljubav otkriti svu ljepotu intimnosti i strasti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments