PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Što mogu reći o sebi? Zapravo, nije me lako opisati u nekoliko riječi. Ja sam mlada djevojka iz Srbije a sada zivim u Blegiji. Po prirodi sam ljubazna i simpatična osoba. Ponekad znam biti impulzivna, ali brzo se smirim i ponovno postanem smirena i uravnotežena. Vjerujem da u životu uvijek trebaš ostvariti svoje ciljeve, jedino se tako nešto postiže. Puno radim i gotovo da nemam vremena za odmor. Slobodno vrijeme obično provodim kod kuće čitajući knjige ili obavljajući kućanske poslove, ili se susrećući s prijateljima. Kad sretnem prijatelje, uvijek se zabavljamo. Idemo u kino, kazalište, ponekad idemo u kafiće ili igramo društvene igre. Obožavam i prirodu, a ako je lijepo vrijeme, volim otputovati s prijateljima izvan grada na seosku kuću, na rijeku ili jezero, volim aktivnosti na otvorenom.Ja sam mirna djevojka lagodnog karaktera! Uvijek vjerujem u najbolji rezultat i nadam se da će se svi moji snovi ostvariti. Pokušavam ovaj svijet učiniti boljim i ljepšim uz pomoć umjetnosti! Umjetnost mi pomaže da se opustim i sačuvam svoje dobro raspoloženje u svakoj situaciji. I vjerujem da se ljubav isplati čekati!

INTERESI
Mlada sam djevojka i volim voditi aktivan životni stil. Unatoč tome što puno radim, trudim se naći vremena za nešto zanimljivo i ugodno. Uživam u putovanjima. Iako još nisam bila u mogućnosti posjetiti inozemstvo, volim putovati po svojoj ružičastoj zemlji, saznati više o povijesti i tradiciji naših predaka i diviti se povijesnim mjestima. Također volim provoditi vrijeme u prirodi s prijateljima, roštiljati na vatri i pjevati pjesme uz gitaru.Volim kinematografiju i glazbenu umjetnost, često posjećujem razne koncerte, kazališta i izložbe. Također me zanima ručni rad i volim kreirati svoje parfeme.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Mlada sam djevojka, ali već sam stvorila viziju kakav bi moj muškarac trebao biti. Voljela bih pored sebe vidjeti muškarca koji se formirao kao osoba. Mora biti jak, prije svega moralno, ponekad uporan i karakterističan, da bi smirio moj temperament, jer ja sam cura i to mi treba. Također cijenim mudrost u čovjeku, sposobnost da održi svoju riječ, sposobnost postavljanja ciljeva i ostvarenja. I naravno, vrlo važna značajka je smisao za humor, koji pomaže u svakoj životnoj situaciji.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments