PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Živim i raidm na selu i želim šrpmaći muškarca sa istim sklonostima i koji voli selo!
Ja sam dama zbog koje se nikada nećeš osjećati loše. Vrlo sam društvena i svi moji prijatelji žele od mene dobiti neki savjet. Svi znaju da ću im pomoći. Želim biti desna ruka, pravi suputnik svom jedinom. Znam komunicirati s ljudima, trudim se cijelo vrijeme zadržati osmijeh na licu. Ja sam otvorena i iskrena dama. Ne volim sukobe i volio bih miran miran život. Volim duge šetnje i posjećujem zanimljiva mjesta. Jako mi je važno ostati u kontaktu s prijateljima, izlaziti, plesati, razgovarati, zabavljati se. Ja sam dobar slušatelj i uvijek ću vam pomoći da riješite svoje probleme. Volim dobre filmove i glazbu. Energična sam i spremna sam na promjene.

INTERESI
Najbolji način za ublažavanje napetosti je ples; volim aktivnu teretanu! Volim naučiti nešto novo, gledati svijet (izleti, planinarenje, biciklizam). Želim bordati, sanjam da se okušam u skijanju, volim i plažu i sunce.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Možda sam staromodna, ali ne želim odmah požurivati ​​stvari kao neke od djevojaka danas. Spreman sam graditi odnos s nekim tko mi se sviđa i spreman sam na sve što bi nam se moglo dogoditi u budućnosti. Tražim jednostavnog, prizemljenog čovjeka. Koji će ispuniti moj svijet ljubavlju i pažnjom. Tko će prihvatiti moju kćer kao svoje dijete. Ako moj budući muškarac ima svoju djecu, volio bih okupiti našu veliku obitelj i posvetiti im svu svoju ljubav i pažnju na istoj razini kao i svom djetetu. Mislim da bi nam bilo vrlo lako pronaći zajednički jezik i postati pravi prijatelji jer to radim svakodnevno na poslu. Djeca me vole 😉 Nadam se da će me moj budući muž voljeti puno više od djece u svakom pogledu, haha. Vjerujem da u obitelji ne bi trebao biti vođa i drugi broj. Želim opisati svog savršenog muškarca jednom riječju – planina. Pokušajte pogoditi na što mislim 😉 Jako sam prijateljski nastrojen prema svim ljudima bez obzira tko su i kakva su primanja i materijalni status. Vjerujem da svaka osoba zaslužuje voljeti i da bi bila voljena samo treba pričekati svoju drugu polovicu ili to nazvati drugom stranom medalje. Svi su različiti, ali žele biti sretni bez obzira na sve i ja ne uključujući.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments