PODELITE SA PRIJATELJIMA

Stefani Silveira, brazilska zvezda , poverila se novinaru portala Globo koliko je mogla da zaradi da je samo pristala da izađe na dejt s neimenovanim šeikom.

Navodno joj je taj muškarac nakon kraćeg razgovora ponudio 456 hiljada evra, ali je, tvrdi, uprkos njegovoj velikodušnosti svejedno rekla ne.Ma mislila sam da je u pitanju neka šala. Međutim, prijatelj mi je objasnio da su takve ponude u Dubaiju sasvim uobičajene. Naprosto sam ostala u šoku”, prepričala je atraktivna crnka i naglasila da je nepristojna ponuda nije uvredila.

Silveira se pohvalila kako trenutno na SAJTU zarađuje sasvim dovoljno kako bi živela život kakav želi – putovala, pomagala porodici i investirala – te dodala da je dosad odolevala i drugim unosnim ponudama.

“Nudili su mi da učestvujem u jednom rijaliti šouu, da se takmičim na izborima za mis, pa čak i snimam p*rniće u Velikoj Britaniji. Sve ponude su bile izdašne, ali ništa bolje od onoga što već zarađujem na raznim platformama”, kaže.

“Sve je to lepo, ali ništa nije bolje od slobode u kojoj uživam. A mogu da snimam ono što sama poželim i da putujem i upoznajem nove ljude”, zaključila je.

IZVOR:(Kurir.rs/ Net.hr)

Facebook Comments