PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:
Ne propuštam priliku da se usavršavam svaki dan. Volim život i uvijek izvlačim maksimum iz njega! Gotovo svaki dan vodim aktivan i zdrav način života, idem u teretanu – to mi je jedna od najdražih aktivnosti. Osim toga, uživam u plivanju i klizanju. U mom gradu postoji sportski kompleks u kojem se mogu baviti ovim sportovima. Ima bazen i klizalište. Osim bavljenja sportom, volim pjevati i plesati. Ponekad pjevam kod kuće iu karaoke klubu. Također volim eksperimentirati u kuhinji – miješati i spajati različite ukuse, učiti nove stvari o kuhinjama svijeta. Osim toga, ja, kreativac, volim crtati. Crtanje me tjera da gledam na svijet na poseban način. Volim posjećivati ​​muzeje, galerije i uživati ​​u ljepoti i baštini čovječanstva, uživajući u tome od prve sekunde!

Samoopis:
Ja sam vrlo pozitivna i ljubazna žena, a također, meka sam i nježna, naravno da postoje trenuci kada imam drugačija raspoloženja i emocije. Nikada ne nosim maske i ne volim ljude koji se pretvaraju. Trudim se izgledati lijepo uvijek i svugdje i volim nositi seksi haljine i smiješiti se svijetu oko sebe. Veze na daljinu me ne plaše i naravno, spremna sam ići naprijed do kraja! Kad osjetim privlačnost među nama, tada ću učiniti sve da nas naša sreća više nikada ne napusti!

Milanka traži:
Pronalaženje partnera je najvažniji izbor u životu osobe. A kad razmišljam o svom budućem muškarcu, znam koga tražim! Svog muškarca vidim kao odlučnog, elegantnog, s dobrim smislom za humor, koji je u stanju ići naprijed sve vrijeme i nikada ne odustati! Želim da bude ljubazan i brižan, s kojim ćemo se međusobno podržavati u svim nastojanjima.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments