PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam prekrasna dama s dobrom i pozitivnom energijom. Možda ćete pitati zašto sam ovdje na stranici za upoznavanje, ali odgovor je jednostavan. Vjerujem da će nam naša ljubav pomoći da prevladamo sve poteškoće poput jezične barijere i udaljenosti. A ja ću svog čovjeka učiniti najsretnijim čovjekom na svijetu! Želio bih vam reći da sam ozbiljna žena za ozbiljnu vezu.Nacrtajte u glavi visoku, vitku plavušu s prekrasnim nogama i sivim očima! Predstavio? Ne? Onda se nadam da će vam moje fotografije pomoći da nacrtate pravu plavu Srbijansku djevojku. Znam, za mnoge muškarce plavuša je samo lijepa slika, ali unatoč tome ja sam ipak dovoljno pametna. Pitat ćete me zašto tako mislim? Doista, zašto??? Razmislite sami …. Može li glup čovjek biti ekonomist ??? Mislim da ne! Moj rad mi pomaže da budem usredotočen i pažljiv. Odgovorna sam osoba, jer jako puno ovisi o meni. Ne dopuštam si razmišljati o ničemu nepotrebnom na poslu. Mnogi moji prijatelji kažu da sam preozbiljan, ali kako da radim drugačije, ako računam i odgovaram za dokumentaciju i izvještaje??? Ne misliš li tako ???

INTERESI
Ja sam kreativna žena. Volim i kuhati ali. Samo u onim danima kad sam raspoložen. Moje najbolje jelo je pita od piletine i sira, prelivena umakom od češnjaka. Ovo jelo ima samo 300 kalorija i neće vam pokvariti figuru. Obožavam sport jer mi stvarno ojačava tijelo i zdravlje.Nacrtajte u glavi visoku, vitku plavušu s prekrasnim nogama i sivim očima! Predstavio? Ne? Onda se nadam da će vam moje fotografije pomoći da nacrtate pravu plavu ukrajinsku djevojku. Znam, za mnoge muškarce plavuša je samo lijepa slika, ali unatoč tome ja sam ipak dovoljno pametna. Pitat ćete me zašto tako mislim? Doista, zašto??? Razmislite sami …. Može li glup čovjek biti ekonomist ??? Mislim da ne! Moj rad mi pomaže da budem usredotočen i pažljiv. Odgovorna sam osoba, jer jako puno ovisi o meni. Ne dopuštam si razmišljati o ničemu nepotrebnom na poslu. Mnogi moji prijatelji kažu da sam preozbiljan, ali kako da radim drugačije, ako računam i odgovaram za dokumentaciju i izvještaje??? Ne misliš li tako ???

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj muškarac bi trebao biti strastven. Zreli. I to ozbiljno. Igre za djevojčice. Želim pronaći ozbiljnu vezu ili čak nekoga tko će me oženiti. Budi svoj. Nemoj lagati. Učini što trebaš da budeš sa mnom. Znam što želim u ovom životu. Želim da znaš što želiš od mene. dragi moj voljeni čovječe. Zanima me upoznavanje dobre osobe s potencijalom za dugotrajnu vezu. U konačnici, tražim prikladnog partnera za brak.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments