MILANKA(35)”RAZOČARANA SAM U LJUBAV I ŽELIM NOVU PRILIKU JAVITE MI SE”

2 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam vrlo pozitivna djevojka) Volim se šaliti i razumijem šale. Mislim da sam kao uragan. Znam biti privržena, nježna, u isto vrijeme mogu biti luda i luda))) Volim ekstremne sportove. Volim raditi spontane stvari. Volim voziti bicikl ili sportski auto. Sviđa mi se brzina. Mogu odsvirati i romantičnu pjesmu na gitari) Živim na Tajlandu. Želila bih vam pokazati toliko prekrasnih mjesta ovdje. Moji roditelji su ostali u Srbiji. Jako mi se sviđa ova zemlja. Iako ima mnogo skrivenih strana. Mislim da razumijete što mislim. Htjela bih upoznati muškarca koji će sa mnom podijeliti moje preferencije. Imam vrlo čudan hobi. Ako ste zainteresirani, mogu vam reći o tome. Jeste li spremni čuti sve tajne o meni?) L)) Vrlo često posjećujem i SAD.i. Bila sam u Francuskoj, Italiji, Filipinima, Austriji, Indiji, Dominikanskoj Republici, Egiptu, Turskoj, Rigi, Budimpešti, Rumunjskoj, Bugarskoj, Monaku, Grčkoj, Kanarskim otocima i možda sam još nešto zaboravila. Volim putovati i donijeti recept za nacionalno jelo iz svake zemlje. Moji roditelji žive u gradu Beogradu odvojeno od mene. Imaju 60 godina tata i mama. U mjestu žive 44 godine i vole se. Za mene su oni primjer i sanjam istu obitelj.

INTERESI
sport, putovanja, snowboarding, fotografija, ljubitelj filmova, aktivnosti na otvorenom, glazba, životinje,U slobodno vrijeme slikam slike, vozim bicikl, idem u teretanu, idem na plivanje. Proučavam povijest Osmanskog Carstva, proučavam povijest rata, putujem. Aktivno se bavim sportom oko sedam godina zaredom. Bavim se fitnessom i čak sam sudjelovala na natjecanjima u bikini fitnessu. Moje omiljeno jelo je tjestenina s plodovima mora, a drugo omiljeno jelo mi je paella, znam je kuhati i volim kuhati Donijela sam recept iz Barcelone

NJEZIN TIP MUŠKARCA
svrhovito, ambiciozno, ostvaruje svoje ciljeve, osiguran, , velikodušan, ljubazan, iskren, veseo, s aktivnom životnom pozicijom, dotjeran izvana, voli lijep i da voli kvalitetan odmor,Kao što sam rekla, moji roditelji su 44 godine zajedno i oni su mi veliki primjer, tako da vjerujem u veliki i svijetli osjećaj dugi niz godina. Mislim da je ljubav divna i zato sam tu da upoznam muškarca. Bitno mi je da se brinemo i čuvamo jedni druge, da između nas u svemu bude tijelo, od dodira do riječi. Želim imati obitelj i udobnost. a ti ?

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

2Comments

Add yours

+ Leave a Comment