PODELITE SA PRIJATELJIMA

Žena koja je imala intimne odnose 364 dana zaredom otkrila je kakve benefite je dobila.

Mnogo je žena koje nemaju redovne intimne odnose što znatno može da utiče na raspoloženje i na hormne. Međutim, postoje i one koje intimne odnose upražnjavaju redovno, a kakve benefite redovan odnos donosi, otkrila je spisteljica Britani Džibons.

Naime, Britani je britanska spisateljica i majka troje dece, koja je donela veoma neobičnu i nesvakidašnju odluku. Naime, ova žena je došla na ideju da svaki dan u godini, obavezno vodi ljubav.

Spisateljica je istrajala u svojoj odluci, te je 365 dana imala intimne odnose. Ona je detaljno opisala svoje iskustvo, te otkrila šta ju je motivisalo da to učini. Posledice su bile pozitivne, a ona ih i danas oseća, a mi smo već pisali o tome šta se dešava sa našim telom kada dugo nemamo odnose.

Njenu ispovest prenosimo vam u celosti.

Brzo nakon trećeg porođaja izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: “Šta moja mama radi u kupatilu?”. Od tog trenutka nisam želela da budem gola. Gasila sam svetla tokom intimnosti, odećom sam prekrivala stomak i grudi i čekala da suprug izađe iz sobe kako bih se presvukla.

Godine su prolazile, a to što ne želim da pokažem golo telo počelo je da me zabrinjava. Zapitala sam se seća li se moj suprug kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da imamo odnos svake večeri, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora s prijateljicom koja je to isto radila, baš svake noći.

U početku mi je ideja odnosu svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi me to nateralo da gledam svoje golo telo svakog dana. Mislila sam “Prekrivač će se u nekom trenutku pomeriti, a svetla će ostati upaljena.”. Iako sam samo želela da se izvalim na krevet, grickam nešto i gledam televiziju.

Prolazili su meseci i ja sam tome počela da se radujem. Imali smo intimni odnos stalno. Intimni odnos je postao više od odnosa, probudili su se neka osećanja. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili pre odlaska na posao. Veza nam je postaja čvršća i bolja.

Ponovo sam uživala u intimnom odnosu, uživala sam u svom telu i napokon sam prestala da skrivam svoje fizičke nedostatke. Prihvatila sam da izgledam tako kako izgledam. Po prvi put mi je bilo važnije da odnos  bude dobar nego da mi stomak izgleda ravnije.

Nakon godinu dana prestala sam da nosim odeću kad ne treba i opušteno sam odlazila u kupatilo gola. Veza sa mojim suprugom i mojim telom se neverovatno promenila. Sada, nakon tri godine, i dalje imamo odnose baš svaku noć.

Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je intimni odnos važan da bismo bili srećni u braku. Naučila sam da budem bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, osećam se dobro u svojoj koži.

I za kraj – nikada se nije radilo o tome da me neko želi, već o tome želim li ja samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana intimnih odnosa da bih to shvatila, preneo je portal goodhousekeeping.com

IZVOR:STIL.KURIR.RS

 

Facebook Comments