PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Ja sam vedra i nasmijana osoba! Volim plesati i pjevati u karaokama! Volim provoditi vrijeme sa svojim prijateljima i obitelji! Znam svirati klavir i imati svoju posebnu pjesmu!Budući da sam osoba koja se samorazvija, osjećam se kao samodostatna žena sposobna za samoostvarenje sa zadovoljstvom. Stoga uvijek nađem vremena za kreativnost, sport, čitanje, komunikaciju. Volim sport i bavim se jogom. Moji satovi se sastoje od raznih vrsta joge, koreografija. Yoga ples je izuzetan osjećaj jedinstva duha i tijela u pokretu. Glazba za jogu postavlja ritam, postavlja pravo raspoloženje, pomaže da se uključite u proces meditacije i opustite se. Zato toliko volim plesati i slušati glazbu. U slobodno vrijeme volim šetati parkom kako bih uživao u ljepoti prirode i otići u kino kako bih uživao u gledanju zanimljivog filma. Moja ljubav prema putovanjima počela je kada sam bila tinejdžerka. U početku su to bila školska putovanja, zatim putovanja rodbini u druge gradove i zemlje. Cijelo vrijeme sam se smijala, smijala, bila sretna i primila toliko oduševljenja, toliko emocija… I shvatila sam da su putovanja moja strast, da ne mogu bez novih iskustava.

Licni Opis
Jako sam ljubazan i zanimljiv! Moji prijatelji kažu da sam vrlo aktivna i energična žena. S vremena na vrijeme znam biti nervozan jer se brinem oko nekih događaja u svom životu, ali mislim da je to prirodno. ))Morate shvatiti da sam ja hrabra žena koja se ne boji eksperimenata i promjena u životu! Znajte, unatoč svom slatkom izgledu, ja sam vrlo ozbiljna, brižna, ljubazna i svrsishodna dama koja zna voljeti iskreno i strastveno iz dubine svog srca! Znam kako usrećiti svog muškarca, zadovoljiti ga i biti njegova najveća želja. Neću igrati igrice, ja sam pošten, pažljiv i neću vam gubiti vrijeme.

Tražim
Želim upoznati velikodušnog muškarca. Moj muškarac treba biti snažan i optimističan! Trebao bi imati dobro tijelo i dobar smisao za humor! Želim biti drugi dio svog muškarca! Za njega želim biti sve u jednom: njegov prijatelj, njegova žena, njegova seksi djevojka i samo dobra osoba za druženje.Želim biti s muškarcem koji će biti otvoren i spreman za nova životna iskustva, otvoriti nove horizonte i isprobati sve novo te uživati ​​u svakom trenutku s njim. Ali u isto vrijeme, želim biti sa snažnim, brižnim, ljubaznim, iskrenim djetetom i obiteljskim čovjekom punim ljubavi. Imam toliko ljubavi u srcu da je želim podijeliti sa svojim budućim muškarcem. Radije živim s njim u lagodnosti, radosti i zadovoljstvu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments