PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:
Volim kazalište, pjevam, bavim se glumom i sanjam da ću jednog dana zaigrati u kazalištu.Moj hobi je crtanje, jako volim crtati i želim nacrtati svoju sretnu obitelj. Nadam se da ću upoznati čovjeka s kojim ćemo to stvarati. Jako volim i šetnje prirodom, to me jako inspirira. Volim se baviti i gimnastikom, jer volim kad mi je tijelo gipko, volim plesat

Samoopis:
Brinut ću se za tvoje srce i nikad ga ne slomim. Jer cijenim osjećaje i mislim da je to Božji dar! Više volim igrati s tobom strastveno i natjerati tvoj um da poludi za mnom! Dakle, ja sam i pažljiva, ali tajanstvena, brižna, ali vruća, mogu te podržati kada se osjećaš frustrirano i učiniti da ti krv proključa tijekom naših ludih noći. Bit ću tvoja najpoželjnija fantazija, najiskrenija misao, osoba koja će o tebi znati više od tvoje majke i kojoj možeš bez ikakvih ograničenja vjerovati.Moj izgled može malo zavarati jer izgledam kao slatka djevojka, ali iznutra sam strastvena, osviještena žena koja je spremna za ozbiljnu vezu. Ali moje srce je stvarno vrlo dobro. Jako cijenim unutarnje kvalitete kod ljudi, važno mi je što je u vašoj duši. Smatram da žena treba biti dobra ne samo u krevetu nego iu razgovorima na razne teme, pošto u starosti možemo pričati samo jedno s drugim, nadam se da razumijete što mislim.

Irina traži:
Ovdje tražim životnog partnera. Moja savršena veza može se izgraditi ako su oboje zainteresirani za njih, oboje su brižni, pažljivi i zaljubljeni! Želim da imamo priču, sa lijepim i toplim trenucima i puno vrućih trenutaka koje ne možemo pričati svojim unucima!Stvarno želim upoznati zrelog muškarca koji zna cijeniti moje ozbiljne namjere koje se kriju iza lijepog izgleda. Vjerujem da se ljubav može sresti jednom zauvijek. Vrlo sam romantična, strastvena, privržena, brižna. Stvarno želim upoznati muškarca s kojim mogu podijeliti sve te kvalitete.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments