PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam jako vesela djevojka sa mnom je vrlo jednostavna i laka za razgovor. Lako tražim nove prijatelje, pomaže mi u profesiji. Mogu biti sretan, uživati ​​u jednostavnim stvarima. Ja sam pametna i samouvjerena djevojka, poštena i uvijek žuri u pomoć. Vrlo sam znatiželjan i aktivan stranački život, društven.

Ja sam obična žena i fokusirana sam na pravu ljubav u svom životu, vrlo sam lagana i mirna osoba. Tražim osobu koja jako cijeni jednostavne obiteljske večeri i koja želi pronaći sreću u životu. Ne govorim o beskrajnim svađama i nesporazumima. Ja samo želim biti sretna. Siguran sam da ću ovdje upoznati svoju ljubav.

INTERESI
Jako sam svestrana osoba, moj posao je moj hobi, ja sam majstor frizer, šminka. Super je kada ljudi uživaju u svom poslu, ali najveća sreća za mene je vidjeti sretna lica svojih klijenata. Ima još jedan način koji me veseli, kuham jako ukusno, završila sam tečajeve kuhanja.
Imam nekoliko hobija. Volim provoditi odmor u šumi, u blizini prirode, uživam u ribolovu ili kampiranju, možda mi je ovo najdraži hobi. Također volim provoditi vrijeme uz knjige ili serije. Nemam nikakve posebne stvari i nadam se da će moj muškarac imati iste hobije kao i ja.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim pravog muškarca, vjernog partnera za cijeli život, koji je spreman za nove osjećaje, razumijevanje, s dobrim smislom za humor, pouzdan, svrsishodan, vrijedan, ljubazan, iskren, koji može razumjeti moju dušu, ali i procijeniti moja kulinarska remek-djela. Sve u svemu, tražim ljubav svog života.
Znam da par treba imati međusobno poštovanje, ljubav i jaku povezanost. Nisam žena koja je fokusirana samo na izgled, ja sam žena koja želi pravu ljubav, međusobno razumijevanje i želim biti barem malo slična svom muškarcu. Nisam igrač i ovdje sam definitivno ne radi utakmica. Želim se tako brzo dobiti nakon komunikacije ovdje.

UKOLIKO ZELITE DA SE UPOZNAMO OSTAVITE MI SVOJE KONTAKT PODATKE U KOMENTARIMA NA SAJTU I JAVICU VAM SE

Karina, 27 go

Facebook Comments