PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam jako puna ljubavi, nježna, brižna, optimistična i strastvena žena. Želim voljeti i biti voljena, brinuti se i primati njegu, biti sretna i usrećiti svog muškarca. Prijatelji me zovu “zraka sunca” jer uvijek se smijem i prijateljski se ponašam prema svim ljudima koji me okružuju. Ja sam nježna, nježna, brižna i puna razumijevanja djevojka. Ponekad razigrani, ponekad zamišljeni. Vrlo sam osjetljiv i ranjiv prema svojoj prirodi.Ja sam djevojka koja nikad nije imala djetinjstvo. Cijelo vrijeme sam se bavio info sportom. Trenirao sam i učio kad su se svi družili. Nisam imala dečka. Uvijek sam bio nečim zauzet. Po duhu sam borac, ali sam istovremeno i nježna žena kojoj treba ljubav, podrška i briga. Navikla sam sve raditi sama i sve što sam arhivirala je samo zbog mog napornog rada. Znam što želim. nikad te neću izdati.

INTERESI
Volim sport, ponekad mi se čini da ne mogu provesti dan bez teretane. Volim jogu i tražim sklad s prirodom. Volim plivati ​​i udisati svjež zrak. Svako jutro trčim rivom sa svojim psom. Volim krajobrazno uređenje i značajke arhitekture prošlog stoljeća. Volim povijest i arheologiju. Brinem se zbog zagađenja okoliša i zato biram zanimanje ekologa.Moj posao je moj hobi. Mislim da je to bolji način da se osjećate potpuno. Volim životinje i sve svoje vrijeme posvećujem poboljšanju raznih pasmina pasa. Imam svoju uzgajivačnicu. I sudjelujem na raznim izložbama pasa. Volim sport i svako jutro za mene počinje trčanjem uz more sa svojim psima.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim snažnog muškarca koji će me razumjeti, vjerovati mi, brinuti o meni i podržavati u teškim situacijama. Koji imaju velik i lijep unutarnji svijet, toplo srce. To mi je najvažnije. Mislim da je važnije što je u nama nego izvana.Ne treba mi princ. Potreban mi je samo čovjek, s dobrim i lošim osobinama, sa svojom prošlošću da gradi našu budućnost. Ne tražim nešto izvanredno. Nisam ovdje zbog igrica. Tražim muškarca da se s njim osjećam dovoljno ugodno.

UKOLIKO ZELITE DA SE UPOZNAMO OSTAVITE MI SVOJE KONTAKT PODATKE U KOMENTARIMA NA SAJTU I JAVICU VAM SE

Facebook Comments