PODELITE SA PRIJATELJIMA

“Nakon što sam se jednog dana pogledala u ogledalo u meni se nešto prelomilo”, počela je svoju priču Brittany Gibbons, književnica i majka troje djece iz Velike Britanije.

Odlučila je, kaže, voditi ljubav baš svaki dan, 365 dana zaredom, i uspjela je u tome.

Opisala je svoje iskustvo i otkrila što ju je navelo na taj potez. Bilo je to prije nekoliko godina, ali pozitivne posljedice osjeća i danas, prenosi 24sata.hr.

Treći porod
Ovo je njena ispovijest:

“Brzo nakon trećeg poroda izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: “Što moja mama radi u kupaonici?”. Od tog trenutka nisam željela biti gola.

Gasila sam svjetla tokom intimnih odnosa, odjećom sam prekrivala trbuh i grudi, i čekala da suprug izađe iz sobe kako bi se presvukla.

Godine su prolazile, a to što ne želim pokazati golo tijelo počelo me zabrinjavati. Zapitala sam se sjeća li se moj suprug kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da budemo intimni svake večeri, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora s prijateljicom koja je to isto radila, baš svake noći.

U početku mi je ideja o odnosima svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi me to natjeralo da gledam svoje golo tijelo svakog dana.

Mislila sam “Prekrivač će se u nekom trenutku pomaknuti, a svjetla će ostati upaljena.”. Iako, željela sam se samo izvaliti na krevet, grickati nešto i gledati televiziju.

Prolazili su mjeseci i ja sam se tome počela veseliti. Imali smo odnose se i kad sam imala mjesečnicu. Intimni odnos je postao više od toga, probudili su se neki osjećaji. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili prije odlaska na posao. Veza nam je postaja čvršća i bolja.

Ponovo sam uživala u odnosima, uživala sam u svom tijelu i napokon sam prestala skrivati svoje fizičke nedostatke. Prihvatila sam da izgledam tako kako izgledam.

Veza se promijenila
Po prvi put mi je bilo važnije da ovo bude dobro nego da mi trbuh izgleda ravnije.

Nakon godinu prestala sam nositi odjeću kad ne treba i opušteno sam odlazila u kupaonicu gola. Veza sa mojim suprugom i mojim tijelom se nevjerojatno promijenila. Sada, nakon tri godine, i dalje smo intimni baš svaku noć.

Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je intimni odnos važan da bi bili sretni u braku. Naučila sam biti bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, osjećam se dobro u svojoj koži.

I za kraj – nikada se nije radilo o tome da me netko želi, već o tome želim li ja samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana da bi to shvatila”, prenio je portal goodhousekeeping.com.

IZVOR:RAPORT.BA

Facebook Comments