IVONA(38)”RADIM KAO HOSTESA I ŽELIM PRONAĆI INTERESANTNOG SAGOVORNIKA JAVITE SE”

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam dobro obrazovana i iskusna žena koja je spremna otvoriti svoje misli i svoju dušu dostojnom muškarcu koji zna postupiti i usrećiti ženu. Mogu se smatrati ozbiljnom osobom s nekim životnim iskustvom, koja je spremna nastaviti život s pravom osobom. Volim se smiješiti, imam smisla za humor, volim podijeliti svoju pozitivu s drugima. Vrlo sam odgovorna osoba, druželjubiva, lagodna i odana.Moj lik je vrlo aktivan i optimističan, često se može vidjeti moj osmijeh i dobro raspoloženje. Sanjam o ljubavi i pokušavam misliti da je naš svijet lijep. Htjela bih posjetiti cijeli svijet sa svojom budućom srodnom dušom i osjećat ću se kao sretna žena ako on podrži moju želju. Nadam se da će mi najbolja stranica za upoznavanje pomoći da pronađem svoju ljubav.

INTERESI
Volim kuhati, šivati ​​i raditi druge stvari kod kuće. Uživam u jednostavnim stvarima u životu i volio bih uživati ​​u njima s posebnom osobom. Moj glavni interes je psihologija, volim razumjeti i naučiti karakter ljudi, saznati nešto novo. Često volim putovati i mijenjati lokacije. Ako ste aktivni ljubitelj putovanja, već mi se sviđate!) Volim gledati putopisne filmove i sanjam o obilasku svijeta. Moj san je posjetiti grad Veronu. U Veroni postoji prekrasan kip Julije koji želim vidjeti. Sviđa mi se lokalna legenda: ako dotaknete ovaj kip, uskoro ćete pronaći svoju ljubav. Nadam se da je istina.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Očito je da svi ljudi traže svoje srodne duše. nisam iznimka. Ali tko je za mene srodna duša? Ovo je netko tko je iskren, pošten, pouzdan, pouzdan i prizemljen, netko tko uživa u životu i spreman je biti uz mene u dobrim i lošim trenucima, netko tko me može nasmiješiti, netko tko je spreman biti moj najbolji prijatelj, moj ljubavnik, moj partner. moj supružnik. Nevjerojatno je biti jedan, cijeli, gledati u istom smjeru, biti na istom valu. Imam toliko ljubavi i brige koju mogu podijeliti s ovim posebnim muškarcem, mojim muškarcem iz snova. Samo budi moj i budi mi odan.U svom životu želila bih upoznati ozbiljnu, svrsishodnu osobu. To bi trebao biti čovjek koji je spreman na kompromise, koji čini kompromise. Bit će mi jako drago ako imamo zajedničke ideje i projekte. Htjela bih imati zajednički hobi, zajednički posao sa svojim muškarcem. Zajedno gorjeti od interesa jedno za drugo, prije svega, i voljeti se. Želim da moj muškarac, poput mene, bude osoba koja zna uživati ​​u životu. Želim pružiti nježnost i brigu, a zauzvrat dobiti podršku i razumijevanje. Čvrsto muško rame je ono što mi najviše treba u životu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment