PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam mlada i obrazovana djevojka koja se jako voli razvijati. Vjerujem da je važno da djevojka bude ne samo lijepa nego i uz mene. Moje duhovno stanje mi je jako važno. Cijenim u ljudima takve kvalitete kao što su ljubaznost i velikodušnost duše, iskreno vjerujem da će to pomoći da naš svijet učinimo boljim mjestom. Sanjam da ću upoznati zrelog i iskusnog muškarca i pokloniti mu svu svoju ljubav.Ja sam draga djevojka s obećavajućom nadom da ću postati voljena i vrlo brižna supruga. Jako sam pažljiva i svom čovjeku mogu puno dati. Uvijek se svima nasmiješim, ljupko, pristojno, ali iza svih tih slatkih stvari krije se bogat, dubok unutarnji svijet. Bit će mi drago da nećete stati, samo pročitajte nekoliko riječi o meni, nadam se da ćete me željeti što bliže upoznati.

INTERESI
Jako volim svirati klavir, volim i klasičnu i modernu glazbu, također jako volim pjevati i plesati. Nedavno sam se počeo baviti slikanjem i crtanjem.Navečer se volim povući uz knjigu i čitati književnost različitih žanrova. Volim aktivan stil života, ali ponekad mogu mirno provesti vrijeme kod kuće. Volim se okušati i u novim smjerovima djelovanja, često imam nove hobije, sada je to modeling.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Važno mi je da se moj muškarac brine o meni. Volim kad je čovjek iskusan i mudar. Ja stvarno volim starijeg muškarca. Iskreno vjerujem u ljubav i da ću upoznati upravo čovjeka koji će me najviše usrećiti. Jako sam nadahnut biti ovdje. Sigurna sam da ću ovdje upoznati svoju ljubav. Voljela bih da naša komunikacija postane nastavak u životu, ne želim se sresti samo na internetu. Želim pravu ljubav.Za sebe nemam definitivan ideal muškarca, glavno je da samo budem sretna pored muškarca. Glavna stvar je da je iskren i otvoren. Nadam se da će moj budući muškarac imati dobro srce, da će me voljeti, brinuti se o meni, a ja ću isto učiniti za njega. Želim pronaći muškarca s kojim imam iste snove i želje, koji ima pozitivan stav i spreman je za novi život sa mnom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments