PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam osoba puna ljubavi, neovisna, prizemljena, otvorena i prije svega brižna i odana. Od pomoći sam spremna pomoći koliko god mogu. Volim raditi kućanstvo, želim da sve bude dobro uređeno i čisto. Ako imam vremena, povezivao sam se sa svojom obitelji i prijateljima. Ja sam žena koja zna svoju odgovornost u životu kao iu vezi. I uvijek vjerujem da se sve događa s razlogom. Moj osmijeh mi pomaže da budem šarmantan i nikad nećeš odoljeti da me pogledaš.Ja ne djelujem na mozak, ja djelujem na srce! Znam kako učiniti da se muškarac osjeća dobro. Čovjeku mogu pružiti i najkvalitetnije fizičko opuštanje i duševni mir. Nemam nikakav utjecaj na mozak. Ja sam taj koji sluša, samo srce. Sa mnom se nećete osjećati u ringu. Sa mnom ćeš se osjećati kao cijenjen, voljen, potreban čovjek.

INTERESI
Vrlo sam aktivna osoba. Više volim aktivan način života, zato nemam loših navika. Bavim se i sportom, poput odlaska u teretanu i džogiranja. Volim kuglanje, plivanje u bazenu ili moru. U slobodno vrijeme volim ići na planinarenje i piknik s prijateljima i roditeljima. Čitajte zanimljive knjige. Volim gledati u zvjezdano nebo i razmišljati o budućnosti. Sanjam o romantičnom spoju sa svojim omiljenim muškarcem na plaži u zalazak sunca.Volim živjeti punim životom, puno uživam u putovanjima. Bavljenje sportom i puno drugih stvari…

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim pronaći muškarca s kojim će biti jako zanimljivo i s kojim imamo mnogo toga zajedničkog. Tražim dobrog i pouzdanog čovjeka. Trebao bi biti iskren, ljubazan i uvijek spreman pomoći. Trebala bih se osjećati sigurno s njim. Povjerenje mi je također važno. Nadam se da možemo usrećiti jedno drugo. Ja sam žena i trebam se ponašati na najbolji način.Tražim upoznati privlačnu, inteligentnu, poštenu osobu koja se voli dobro zabavljati.Tražim ljubaznog, iskrenog i poštenog muškarca, koji se ne boji da probije barijere i kilometre između nas.Čovjek mojih snova da bude jak duhom, hrabar i u isto vrijeme nježan, ali ja! mora se brinuti za mene i štititi me. On mora voljeti djecu, znati naći zajednički jezik s njima, mora se formirati čovjek koji će prenijeti njihovo znanje našoj djeci.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments