PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Od djetinjstva sam se bavila komedijama i stand up predstavama, stvarno se uživam smijati i sklonost mi je da nađem pozitivnu stranu u bilo kojoj situaciji, općenito mislim da ljudi život shvaćaju ozbiljno, tako da ne smiju naglas sanjati veliko i raditi smiješno stvari! Obožavam svoju obitelj i zapravo mi pokazuju način da se divim životu u njegovim malim manifestacijama. Ako govorimo o tome kako ja mislim o odnosima, ovo je za mene vrlo ozbiljna tema i došla sam na ovu stranicu upravo da bih pronašla nešto dobro i ozbiljno. Potpuno sam fokusirana na ozbiljnu vezu u kojoj želim biti sretna i moj muškarac će biti sretan pored mene. Možeš dugo pričati o meni, ali bolje me pitati više i razgovarati sa mnom. Usput, bit će vam lako početi komunicirati sa mnom) Samo mi trebate pisati i sve će ići lako.

INTERESI
Volim knjige različitih žanrova, volim psihologiju i filozofiju, duge šetnje, sportske treninge,Vjerujem da Dobro uvijek pobjeđuje zlo. Vjerujem u pravu i snažnu ljubav koja će prevladati sve prepreke i probleme vjerujem u prave muškarce sa jakim ramenom i kamenim leđima, koji ima bezgranično poštovanje prema djevojkama, brigom i toplinom ne volim laži, ne opraštam izdaja ne zelim da pisem o tome da sam idealna cura, sa idealnim karakterom da volim kuhare i radim to jako ukusno da mozes polizat prste i nikad me ne boli glava ja sam prava cura, ja imati dušu, osjećaj, emocije, iskustva Pogledaj me u oči i shvatit ćeš da su brinete zgodne, strastvene, ali nisu opasne

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Toplo i otvoreno za ljubav srce, ljubazna duša i blistave oči – to je ono što tražim u muškarcu. Čovjek koji razumije svoje ciljeve u životu i točno zna što želi. To ne bi igralo igrice i da bih s njim bila žena koja može usrećiti muškarca. Razumijem da nitko nije savršen i ne želim da moja muka bude savršena, ali mogla bih samo učiniti čovjeka boljim uz pomoć svoje tajne ljubavi) Želiš li znati moju tajnu?Želim pronaći dobrog čovjeka za stvaranje obitelji i zajedničku djecu. Mislim da je moje vrijeme za ovo. Želim upoznati muškarca, koji može voljeti samo jednu ženu do svoje smrti, koji ne prihvaća laž i izdaju kao ja. Nisam igračka za igranje igrica.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments