PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Moje najveće oružje bi u potpunosti bio moj šarmantni osmijeh i duboke plave oči! Iskreno govoreći, imam dobru moralnu pozadinu i obiteljske vrijednosti. Štoviše, ja sam tolerantna osoba i nemam ništa protiv drugih religija i uvjerenja. Osim toga, vrlo sam društvena, energična, ljubazna, strpljiva, entuzijastična i ambiciozna dama s odličnim smislom za humor i volim prenositi svu svoju pozitivnu energiju kako bih razveselila svoje bliske ljude. Štoviše, radim kao odvjetnik u međunarodnoj tvrtki. Što se mene tiče, to je vrlo uzbudljivo, korisno zanimanje koje je danas jako traženo. Moj je životni san bio pomoći ljudima i učiniti im život boljim i lakšim. Iskreno govoreći, ja sam žena sa životnim iskustvom i ne bojim se prevladati sve poteškoće kako bih ostvarila svoje ciljeve. Svakako, dajem sve od sebe da dobijem nova znanja i unaprijedim svoje sposobnosti. Stoga sam tip osobe koja voli iskoristiti prilike i maksimalno iskoristiti svaki dan. Možda sam samo najstrašnija osoba koju ćete ikada upoznati!

INTERESI
Sigurna sam da je svijet moja kamenica! Iskreno, u svakodnevnom životu uvijek pokušavam otkriti nešto fascinantno i znatiželjno i uljepšati mi dan. Nadalje, strastveno čitam duboke knjige o psihologiji između muškarca i žene. Po mom mišljenju, knjige su izvor emocionalne inspiracije i romantičnog osjećaja. Štoviše, želim upoznati svijet i sve njegove zabave. Zato me zanima ples, biciklizam i bavljenje raznim sportovima. Ne samo da pokušavam saznati više o ovom prekrasnom svijetu umjetnosti posjećujući muzeje, već učim i razumjeti umjetnost da je vidim posvuda, da progutam ovu ljepotu koja sada postaje dio naše stvarnosti. Osim toga, volim planinarenje, putovanja s prijateljima i fotografiranje prirode. Čini mi se da nas putovanja mogu naučiti stvarima kojima ništa drugo ne može. Stoga, putovanja imaju određene prednosti za naš um i dušu. Smatram da vas moj živahni životni stil pun susreta i novih dojmova zaista može oduševiti.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražite li svoju srodnu dušu? Ujedinimo naša srca zauvijek! Trebam svoje najdraže kako bih se riješio samoće i započeo novu stranicu svog života, otvorio svijet sreće, razumijevanja, vjere i lakoće. Kad zatvorim oči, zamišljam svog budućeg partnera koji je snažan, pouzdan, uporan, ljubazan, pošten, uspješan i izvrsnih manira. Smatram da su ove kvalitete bitne osnove za dugoročne, stabilne i sretne odnose. Osim toga, imali bismo zajedničke interese i romantično brinuli jedno o drugom s velikom strašću. Tražim partnera istomišljenika sa ciljevima i planovima u životu. Pretpostavljam da pogled, godine, kultura, jezik, boja kože, udaljenost nisu prepreke za naše dugogodišnje lijepe odnose. Iskreno da budem, srce mi lupa kad razmišljam o svom drugom dijelu. Znam, iskrena ljubav dat će nam hrabrost i snagu da svoj život učinimo boljim i lakšim. Uvijek trebamo imati na umu da je naša sudbina u našim rukama. Veselim se što ćemo se uskoro javiti!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments