PODELITE SA PRIJATELJIMA

Tokom pauze za reklame..

U toku emisije Nominacije sa Milanom Miloševićem, Dalila Dragojević i Filip Car odlučili su odlučili da napuste emisiju kako bi otišli u spavaću sobu i posvetili se jedno drugom.

Ljubavni par danas je idilično proveo dan te je u tom duhu i nastavio veče.Nakon pauze za reklame gdje su razmjenjivali nježnosti, shvatili su da im je to malo pa su prešli u zajednički krevet i nastavili. Ubrzo su se umirili i potrudili da odmore.

Kako će se ovaj odnos odvijati i da li će nastaviti u istom ‘ritmu’ ostaje nam da ispratimo.Lazar Čolić je u toku Igre istine postavio pitanje Dejanu Dragojeviću.

-Šta se to izdešavalo između vas dvoje, eto ako možeš malo opširnije da objasniš gledaocima? – rekao je Zola.

-Imao sam problem sam sa sobom, to su neke moje stvari koje moram da riješim sam sa sobom. Nismo se mi ni svađali ni raskidali – odgovorio je Dragojević.-Ja je poznajem već tri godine i dosta je drugačija sa tobom, mislim da je perfektna prema tebi. Totalno se drugačije ponaša sa tobom u odnosu na sve odnose koje je imala – dodao je Zola.

-To mi najteže i pada, daje mi savjete koji bih i ja sam sebi dao. Trudi se, lijepo ponaša, korektna je sa mnom, poštuje me maksimalno. Smatram da ako bude takva može da nam bde samo bolje, a to je ono što me plaši jer imam mnogo toga da riješim. Napravili smo navodno neku pauzu, moram sam sa sobom da riješim mnoge stvari jer previše vagam. Sam sebi skačem u stomak… Odlučio sam da živim za trenutak jer ja ne mogu da riješim ono napolju odavde… – nastavio je Dejan.-Kako si Ćomili? – pitao je Dejan Lepog Miću.

-Odlično, evo pitaću Ša, zašto skačeš na mene kada pričam o tebi i Tari, a sa Mensurom ne ulaziš u konflikte? – pitao je pjevač.

-Tara zna da smo se svađali, ali me je ona zamolila da se ne mješam pa sam nju ispoštvao – odgovorio je reper.

-Ja ne dam da mi se miješa u svađe, jer ja mogu da iznesem ne jednog Mensura nego još dvadeset takvih. Nema potrebe za frkom ili obezbjeđenjem, ja sve mogu sama. Neću da nosim nečije pare na duši – ubacila se Simova.

balasevizam.novi.ba

Facebook Comments