PODELITE SA PRIJATELJIMA

Zdravo, zovem se Vera, ja sam jednostavna dama koja traži pravu ljubav, baš jedinstven osjećaj kada svaki dan osjetiš da ti oduzima dah samo jedan poljubac tvog životnog muškarca… Uvjerena sam, ja imati dovoljno svega da svoj život smatram ugodnim i svijetlim. Nemam nikakvih nestašica, osim ljubavi, brige, privrženosti, toplih zagrljaja i komadića raja samo za dva voljena srca. Uživam u putovanjima, isprobavanju novih stvari u životu, prekrasnim mjestima na svijetu… I ljudskoj toplini.Nemojte me smatrati dosadnim! Ali iskreno, nije mi problem stvoriti damu. Možete biti mirni u vezi s tim) Nikada ne kršim pravila. Nikada ne prelazite cestu na crveno svjetlo. Roditelji su me naučili da budem dobra osoba, iskrena prijateljica i vjerna buduća supruga)) bez nagovještaja, samo vam kažem činjenicu. Nisam ja taj koji se boji poteškoća! A preseljenje u stranu zemlju me ne plaši. Nakon što sam proputovao neke strane zemlje poput Italije, Grčke i drugih, imam osjećaj da se mogu lako prilagoditi životu u bilo kojoj zemlji.

INTERESI
Kao fitness trener moj prvi i glavni hobi je da ljudi budu zdravi i zdravi, radim u teretani i mogu učiniti da se svaki čovjek osjeća snažno i zdravo, volim puno čitati knjige i volim putovati. Najviše volim čitati znanstvenu fantastiku i detektivske priče, navečer volim ići u šetnju, jako volim večernju atmosferu.Tražite li osobu s kojom ćete biti i dijeliti sve loše i dobre trenutke zajedno na ovoj stranici za upoznavanje? Vaši glavni ciljevi u odnosima su iskrenost i povjerenje? Onda ste našli pravu djevojku, ja tražim istu. Pišite mi i počet ćemo zajedno otkrivati ​​prekrasan svijet. Sigurna sam da jedni drugima možemo dati sve!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Kao što vidite, ništa mi materijalno ne nedostaje! Nedostaje mi moj muškarac, kojeg mogu istinski učiniti sretnim i zadovoljnim! Ne gradim nikakva očekivanja za nekoga nadnaravnog – ne, ne, ne 🙂 Samo nekoga, tko će me uhvatiti za ruku kada ću gledati kroz prozor, diviti se ljepoti jutra… Želim nekoga upoznati, tko bi htio primiti moj poljubac kad gleda u zvijezde i razmišlja o vječnim stvarima… Tražiš li isto?? Molim te, reci mi više o sebi! Čekam ;)Želim započeti novi život s pristojnim, pozitivnim, ljubaznim i brižnim čovjekom. Želim mu biti na prvom mjestu. Želim se osjećati s njim kao cvijet pod blistavim suncem. Bit će sjajno ako želi odgajati naše odnose u povjerenju, pažnji, ljubavi, razumijevanju i toplini.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME AN PROFIL ISPOD:

Facebook Comments