Jelena REAGOVALA na prozivke: SRAMAN KOMENTAR TENISKOG MAGAZINA NA RAČUN NOVAKA!

Sve je izvesnije da na predstojećim turnirima na američkom tlu nećemo gledati Novaka Đokovića. Razlozi su svima dobro poznati, Amerika ne dozvoljava ulaz u državu strancima koji nemaju dokaz o vakcinaciji, a srpski teniser se nije odlučio na taj potez.

ZVANIČNO! Novak Đoković se POVUKAO! Tim povodom, mnogi su krenuli da komentarišu njegove odluke. Tako je Jelena Đoković. Novakova supruga, morala da reaguje na natpise jednog od teniskih magazina. Naime, izvesni “Reketmagazin” je napisao sledeće:- Ne znam zašto ovaj momak (Đoković) nastavlja da se prijavljuje za turnire u nadi da će promeniti svoja pravila za njega. Ekspresan odgovor je stigao od Novakove supruge: – Da li je ovo pravi, međunarodni teniski magazin? Vau, kratko je napisala Jelena.
Podsetimo, srpski teniser Novak Đoković neće igrati na ATP turniru u Montrealu. Novak Đoković odustao je od turnira u Kanadi, pošto ne može da igra u Severnoj Americi, ni tamo, ni u Sjedinjenim Američkim Državama. Rešio je da se povuče iz glavnog žreba pošto nije vakcinisan i ne može da ode u Kanadu.

VREBA IZ PRIKRAJKA: “Ako Nadal i Đoković ne budu tamo, mogu da OSVOJIM Ju Es open!” Tako će Masters biti bez Srbina, a trenutno šesti teniser sveta je na rezultatu 23-5 ove godine. Neće biti Đokovića, ali će u Montrealu igrati Medvedev, Nadal, Endi Mari…Visoke temperature prave velike probleme teniserima na američkoj turneji.

Video, koji najbolje pokazuje muke igrača dolazi nam iz Vašingtona, gde je Karen Hačanov pronašao nesvakidašnji način da se rashladi.

Na temperaturi od 35 stepeni Celzijusa, ruski teniser je rešio da otvori frižider i stavi glavu u njega kako bi se malo osvežio pred nastavak meča.To mu na kraju nije mnogo pomoglo, pošto je u četvrtfinale turnira iz serije 500 prošao njegov rival, Jošihito Nišioka.

PROČITAJTE I OVO:  OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Đoković je veliki vernik, ali iz jednog razloga nije želeo da krsti Stefana i Taru!

Inače, Hačanov je 24. igrač sveta i u karijeri je osvojio četiri titule.ZVANIČNO! Novak Đoković se POVUKAO! Tim povodom, mnogi su krenuli da komentarišu njegove odluke. Tako je Jelena Đoković. Novakova supruga, morala da reaguje na natpise jednog od teniskih magazina. Naime, izvesni “Reketmagazin” je napisao sledeće:- Ne znam zašto ovaj momak (Đoković) nastavlja da se prijavljuje za turnire u nadi da će promeniti svoja pravila za njega. Ekspresan odgovor je stigao od Novakove supruge: – Da li je ovo pravi, međunarodni teniski magazin? Vau, kratko je napisala Jelena.

espresso.co.rs

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!