PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Zdravo, zovem se Jelica, ja sam jednostavna dama koja traži pravu ljubav, baš jedinstven osjećaj kada svaki dan osjetiš da ti oduzima dah samo jedan poljubac tvog životnog muškarca… Uvjerena sam, ja imati dovoljno svega da svoj život smatram ugodnim i svijetlim. Nemam nikakvih nestašica, osim ljubavi, brige, privrženosti, toplih zagrljaja i komadića raja samo za dva voljena srca. Uživam u putovanjima, isprobavanju novih stvari u životu, prekrasnim mjestima na svijetu… I ljudskoj toplini.Volim plesati i brinuti se o cvijeću i biljkama u svom vrtu u kojem uživam. Obožavam životinje i imam prekrasnu macu s kojom sam se igrala u vrtu 🙂 Ozbiljne veze bi ispunile ovu nevjerojatnu sliku života! Apsolutno sam sretan čovjek, imam nevjerojatnu obitelj, dobre prijatelje, omiljene hobije i posao i optimističan um… jedino što mi nedostaje, to je prava ljubav. Spremna sam ga slijediti i započeti novi život s tim jednim jedinim čovjekom. Jesi li to ti?

INTERESI
Kao fitness trener moj prvi i glavni hobi je da ljudi budu zdravi i zdravi, radim u teretani i mogu učiniti da se svaki čovjek osjeća snažno i zdravo, volim puno čitati knjige i volim putovati. Najviše volim čitati znanstvenu fantastiku i detektivske priče, navečer volim ići u šetnju, jako volim večernju atmosferu.Glavni hobi mog života je ples. Iz dana u dan usavršavam svoje plesne vještine. Vjerujem da je ples umjetnost tijela. Briga o biljkama i cvijeću u vrtu me opušta nakon radnog dana u autobusu. Jako uživam! U budućnosti bih želio imati vlastiti veliki vrt s mnogo različitog cvijeća i biljaka koje bi našu buduću kuću učinili jako ugodnom i lijepom!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Kao što vidite, ništa mi materijalno ne nedostaje! Nedostaje mi moj muškarac, kojeg mogu istinski učiniti sretnim i zadovoljnim! Ne gradim nikakva očekivanja za nekoga nadnaravnog – ne, ne, ne 🙂 Samo nekoga, tko će me uhvatiti za ruku kada ću gledati kroz prozor, diviti se ljepoti jutra… Želim nekoga upoznati, tko bi htio primiti moj poljubac kad gleda u zvijezde i razmišlja o vječnim stvarima… Tražiš li isto?? Molim te, reci mi više o sebi! Čekam 😉

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments