PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Pozdrav, moje ime je LJEPOSAVA i vjerujem u čuda. Vjerujem u čistu ljubav, u naklonost, u duboke emocije između dvoje ljudi koji jednostavno uhvate iskru, uhvate trenutak i teku s njim, ne osvrćući se ni na ono što se događa… Znate o čemu pričam? Samo šutite na trenutak i osluškujte zvuk oko sebe. Možda ćete pokucati na vrata? Već ga tražite?Znam da je teško upoznati osobu samo po par redaka na ovoj web stranici za upoznavanje, ali pokušat ću se opisati i možda me želiš upoznati! Kao što vidite na fotografiji ja sam prekrasna samodovoljna žena s punim životom, puno hobija i dobrog zanimanja! Neću ti lagati, imam dovoljno obožavatelja među muškarcima. Ja sam lijepa žena, nisam glupa, vrijedno radim i imam puno interesa. Ali među navijačima nikako ne uspijevam pronaći svoju drugu polovicu. Počeo sam misliti da je to stvar mentaliteta i odlučio sam svoju drugu polovicu pokušati pronaći u inozemstvu.

INTERESI
Realist sam i uvijek iskreno gledam na stvari. Svjestan sam da sam dovoljno mlad, privlačan i da imam dobru karijeru koja mi omogućuje izvrstan život. Ne zanimaju me muškarci koji pokušavaju kupiti moju ljubav ili muškarci koji su ovdje došli zbog igrica. Zato ovdje tražim samo ozbiljnu vezu i muškarca s kojim mogu imati ozbiljnu budućnost. Ne želim cijeli život provesti u beskrajnoj potrazi. Nisam pisac i uopće me ne zanima beskonačna korespondencija. Ne tražim dopisivanje, razmjenu vulgarnih fotografija ili fantazija, želim pronaći muškarca s kojim ću provesti život i koji će mi postati životni partner.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Iskreno ću vam reći, ja sam žena koja ne želi biti sama i jaka.. Želim biti spašena! Da, ne varate se s mojim riječima. Želim da me spasi jedan jedini čovjek koji me jako čvrsto uhvati u naručje i nikad ne pusti. S druge strane, ja ću uvijek ostati uz njega, on će biti najpouzdanija i najkompletnija osoba, nikada neće spoznati tugu, i razumjet će – ne postoji samo žena uz njega, postoji prijatelj i partner s njim. Mislite li da se moja očekivanja mogu ostvariti? Možda, zanima vas… Jeste li?? Radujemo se vašim povratnim informacijama. Mi!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments