MIRELA(27)”STUDIRAM PRAVO I ŽELIM UPOZNATI ZANIMLJIVOG SAGOVORNIKA MOGU I STARIJI”

2 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

Bok gospodo, nadam se da ćemo naći zajednički jezik i postati više od samo dopisivanja. Rođena sam u Valjevu, ali sam se u Beograd preselila iz radi studija. Imam ekonomsko obrazovanje, ali moja duša voli kreativnost, pa radim kao frizer. Vidim se kao strastvena, duševna žena koja se još uvijek nada da će svoj život podijeliti s muškarcem koji će uvijek biti okružen ljubavlju, hranjen ukusnom domaćom hranom i potpuno zadovoljan u svim aspektima. Što se privatnog života tiče, nikad nisam bila u braku i nemam djece. Pitanje djece me ne muči, ali ako imaš djecu, prihvatit ću ih kao svoja. Sada je život u Srbiji nemiran, pa razmišljam o promjeni mjesta stanovanja, a voljela bih pronaći čovjeka s kojim ćemo dijeliti život do kraja. Više volim razgovarati s web kamerom da vidim kako izgledaš u stvarnom vremenu.

INTERESI
Što se tiče hobija, volim plesati, čitati, plesti i šivati, putovati, baviti se sportom, aerobik.Moglo bi zvučati prilično normalno, ali ja stvarno volim čitati knjige. Kao da zaronite u svijet koji je autor stvorio i živite život unutar ovog svijeta s drugima koji su opisani u knjizi! Imate li isti osjećaj kada čitate? Volim čitati klasičnu književnost i trilere. A ti? Inače volim i filmove. Svaki žanr može biti dobar ako glumci stvarno igraju toliko dobro da im možete vjerovati, znate na što mislim?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ja sam iskusna žena koja se još uvijek nada da će upoznati ljubav svog života. Jesam li siguran da ni ti ne gubiš nadu? Ne želim zvučati kao časna sestra, ali zajedničke vrijednosti i interesi su važni. Želim pronaći muškarca s kojim mogu razgovarati satima planirajući našu zajedničku budućnost jer ne želim prekinuti nakon mjesec dana veze. Nisam blesava djevojka, već žena koja zna što hoće, a beskonačna čavrljanja nisu za mene. Vidim se kako živim u inozemstvu s muškarcem, uživamo u toplini jedno drugoga, putujemo, jedemo ukusno, a noću ne bismo spavali od gorućih želja. S godinama se žena otvara, njeni kompleksi nestaju, a sve do čega joj je stalo je razina sreće u krvi. Uživajmo jedno u drugome do posljednje kapi?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

+ There are no comments

Add yours