PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam temperamentna djevojka s karakterom. Ali čovjek koji je našao ključ od mene imat će sreće u svemu. Ja sam Ukrajinka koja se snalazi. Volim život i uživam u njemu. Na prvi pogled može se činiti da sam vrlo strog i ozbiljan, ali nije tako. Da, zahtjevna sam, ali istovremeno sam nježna i ranjiva priroda. Ja sam najbolja Bosanska nevjesta.Ja sam sretna osoba. Cijenim svaki dan svog života i zahvalna sam za sve što imam u životu. Volim davati osmijeh ljudima, jer vjerujem da s osmijehom svijet postaje bolji i ljubazniji. Ja sam vesela i druželjubiva. Brižna sam i podržavam. Uvijek pomažem i podržavam svoje prijatelje. Imam interese u različitim sferama života, jer sam višestrana osoba. Volim obogatiti svoj pogled i naučiti nešto novo. Volim se duhovno razvijati. Uživam u putovanjima jer stječem nove dojmove i punim se pozitivnim emocijama. Vjerujem da je super putovati i vidjeti nova mjesta zajedno sa voljenom osobom. Jedan od mojih glavnih hobija je ples. Ja sam inteligentna, lijepa i romantična. Također sam namjeran i samouvjeren. Imam mnogo ciljeva i planiram ih ostvariti. Vrlo sam ljubazna i pouzdana, često sanjar, s otvorenim mislima i osjećajima. Uvijek sam vrlo iskrena i potpuno ne mogu lagati! Što je s mojim osobnim uvjerenjima? Vjerujem da svaka osoba uvijek zaslužuje drugu priliku i da je svatko moguće promijeniti sebe. I mislim da je čovjeku prirodno da stalno želi više. Nadam se da ću pronaći svog partnera na ovoj popularnoj stranici za upoznavanje.

INTERESI
Slastičarstvo, sport, kino, glazba, ples. Planovi i ciljevi u životu otvoriti vlastitu slastičarnicu. Volim putovati, posjetila sam mnoge gradove Ukrajine, Mađarske i Austrije. Moj san je proputovati cijelu Europu. Omiljena hrana, piće. Pizza, gulaš; kava, bijelo vino

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Na ovoj stranici tražim svoju srodnu dušu. Pouzdano znam da za njega želim biti cijeli svemir koji će ga potaknuti na luda ljubavna djela. Nisu mi bitne godine, važan mi je karakter muškarca, nježan i miran. Tražim svrhovitog muškarca koji zna što želi i može doseći visine. Romantičan muškarac koji zna pokazati svoje osjećaje i brigu prema meni. Ja ću za njega biti prava Bosanska nevjesta.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments