PODELITE SA PRIJATELJIMA

Prethodnih nekoliko meseci tokom karantina naš sportista je sa porodicom proveo je u ovoj velelepnoj vili i to je bila njegova oaza mira, a ukoliko biste zavirili u nju bilo bi vam jasno i zašto.

Kako se pisalo Novak je iskeširao za ovaj raj na zemlji oko 10 miliona evra. Vila se nalazi na najluksuznijoj lokaciji u Marbelji, sa nestvarnim pogledom na more i planine koje okružuju mesto. Vila je opasana zelenilom, lepo uređenim travnjakom, a ispred velelepne kuće nalazi se i bazen.

Raskošni dom Novaka i njegove supruge opremljen je sa ukusom, poseduje devet soba u glavnoj kući, kao i osam kupatila, dok postoje i dve sobe u kući za goste.

Osim toga, tu je i kućni bioskop i teretana u kojoj Nole i njegova supruga Jelena provode veliki deo svog vremena.

Đokovićevu rajsku vilu pogledajte u nastavku.Tanja je prošla kroz težak period u svom životu. Nakon kraha dva braka, pevačica se povukla sa scene, a iako od pevanja nikad nije odustala sada ima i novi posao.

– Čovek se baš zaljubiškao dok sam bila trudna. Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize – ispričala je pevačica jednom prilikom za domaće medije.

Danas Tanja izgleda nikad bolje, a nije krila sreću što se ponovo našla u Nišu.

– Drago mi je što sam ponovo tu. Jako je lepo sve, željna sam bila nastupa i drago mi je što sam baš na večeri Bate Kovača, meni je on prirastao srcu još iz ’97. godine kada sam pobedila na festivalu u Crnoj Gori – kaže Tanja.

Leto je provela radno, na nastupima, a period korone i na nju je uticao teško, kao i na većinu umetnika.

– Jeste teško, ja sam se opet zaposlila, jer vrag je odneo šalu, ali i pored toga nastavljam da pevam – kaže Tanja.Poznatu pevačicu Tanju Banjanin dugo nismo imali prilike da vidimo, a nedavno nas je sve obradovala svojim nastupom na festivalu posvećenom Korneliju Kovaču.

espresso.co.rs

Facebook Comments