SCENA IZ BEOGRADA OBIŠLA SVET: Đokovićev potez sa ulica glavnog grada ostavio nas je bez teksta! (VIDEO)

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

Novak Đoković se trenutno nalazi u Beogradu, gde odmara od tenisa i puni baterije za nastavak sezone.

Iako je teniski broj jedan i čovek koji na svom bankovnom računu ima milione i milione, Đoković se u Beogradu ponaša kao sav normalan svet. Zajedno sa svojom porodicom je šeteo beogradskim ulicama, a to nije moglo da prođe bez zaustavljanja od strane dece koja ga obožavaju.

U jednom trenutku se zaustavio i posvetio pažnju deci tako što je jednom mališanu objašnjavao kako da drži reket.

Pogledajte ovu zaista prelepu scenu:– Ajmo sada, kako smo se pozdravljali. E bravo. I sada. Leva ruka tu, leva nogica nazad… Skroz do kraja, nemoj da kočiš… – bile su samo neke od instrukcija koje je Novak izgovarao…

Prvi reket sveta Novak Đoković igraće ove sezone na ATP turniru u Beču nakon 15 godina.

Đokovićev cilj je jasan – da završi 2020. godinu na prvom mestu, a eventualnom titulom u prestonici Austrije osvojio bi i 500 bodova, pa bi tako skoro sigurno ispunio očekivanja.

Direktor turnira u Beču Hervig Straka kaže da je Novak postavio određene uslove za učešće, ali objašnjava i da su se lako dogovorili.

– Đoković verovatno neće doći do kraja nedelje i ima nekoliko dodatnih želja. Kako bi sve funkcionisalo savršeno, mora da ima odgovarajuće okruženje, od hrane do fitnesa, to su stvari koje treba da ispunimo, ali sve je u redu. Nije bilo u pitanju ništa finansijske prirode. Brzo smo se dogovorili, Novak je jednostavno želeo da igra u Beču – rekao je Straka.

Nagađalo se da bi možda i Rafael Nadal mogao da učestvuje u prestonici Austrije pa da gledamo reprizu nedavnog finala Rolan Garosa.

– Razgovarao sam sa njim tokom ove nedelje, mislim da on neće doći – izjavio je direktor turnira.

Straka je nedavno rekao da bi Đokovića u Beč mogla da privuče trka za Federerovim rekordom i osvajanje novih bodova.

– To je bila i moja spekulacija i hvala bogu da se obistinila. Može da dobije 500 novih poena, tako da će svakako Novak biti maksimalno motivisan – objasnio je StrakaĐokovićev cilj je jasan – da završi 2020. godinu na prvom mestu, a eventualnom titulom u prestonici Austrije osvojio bi i 500 bodova, pa bi tako skoro sigurno ispunio očekivanja.

srbijadanas.com

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

+ There are no comments

Add yours